jennifer lopez -parametrit

Amerikkalainen tyyli kuvake Jennifer Lopez ensimmäisestäpäivän menestyksekäs lauluura on vakiinnuttanut paitsi lahjakas näyttelijä, hyvä laulaja ja tyylikäs fashionista, mutta myös houkutteleva ja seksikäs henkilö. Julkisuudessa ei koskaan ollut miespuolista huomiota. Ja kaikki on Jennifer Lopezin kauniista kuvista, jonka tähti on hyvässä kunnossa.

Mukaan näyttelijä itse, hän ei ole laiha ja eipaksu. Jay Lo painaa 59 kiloa. Samaan aikaan amerikkalaisen tähtien kasvu on 165 senttiä. Keskimääräinen korkeus ja kevyt paino, Jennifer Lopez on saanut luonnosta kuvan feminiiniset parametrit. Hänellä on kapeat hartiat ja leveät lonkat, joiden tilavuus on 101 senttimetriä. Mutta Jenniferin vyötärö on aina tyylikäs ja ilman ylimääräistä pyöreyttä, sillä Lopez pitää tämän kuvion alueen 68 senttimetrin sisällä. Tällaiset osuudet antavat Jenniferille mahdollisuuden valita vaatekaappi helposti ja nopeasti. Laulajalla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia vaatteiden tai kenkien kanssa. Todennäköisesti tästä syystä kuuluisan fashionistan mekot ovat niin suuria, että se auttoi häntä saavuttamaan tyylisymbolin tilan.

Luku Jennifer Lopezista

Puhuessamme Jennifer Lopezin kokonaisuudesta, voitteMääritä se sataprosenttisesti päärynäluokassa. Huolimatta siitä, että tähti ei sisällä suuria määriä eroja, sen lonkat ovat hyvin ilmeisiä. Lopez ei kuitenkaan näe tämän puutetta. Päinvastoin, laulaja arvioi hänen vaatekaapinsa, joka korostaa hip-vyöhykettä, pitävänsä tämän luonnon lahjan olevan hänen arvokkuutensa. Tässä tapauksessa Jennifer tukee litteää mahalaukkua ja hoikkaja jalkoja. Jopa kahden viehättävän kaksoseksen syntymisen jälkeen keisarileikkauksella Jennifer Lopezin kuvion parametrit voivat olla kadehtineet. Ja kuinka nopeasti laulaja palautti entisen vetovoimansa raskauden jälkeen, monet ihailevat.

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Ja ehkä Jenniferin suuri halu ja halu olla kaunis ja nuori tekee hänet ja 43 vuotta houkutteleva ja seksikäs.

Kuvion jennifer lopez1 parametrit

Kuvaparametrit jennifer lopez2

Kuvion jennifer lopez3 parametrit

Kuvion jennifer lopez4 parametrit

Jennifer lopez5: n kuvion parametrit

kuvion jennifer lopez6 parametrit

jennifer lopez7 -parametrit

kuvion jennifer lopez8 parametrit

kuvion jennifer lopez9 parametrit