Odry Hepburnin kasvupaino

Kun kuulemme nimen Audrey Hepburn, meidänmielikuvitus ja muisti antavat meille kaunis, hauras hahmo, jossa on pitkä kaula, jalat, haavan vyötärö, lahjakkaat laakerit ja kauniit kasvot. Maailmanluokan näyttelijä, tyylin kuvake, suunnittelija Hubert Zivanshi, UNICEFin hyväntahtoisen suurlähettilään muoti ja 60-vuotiaana pysyi samana ohut ja ohut.

Harmiannoksen syyt Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, syntynyt Audrey Kathleen Ruston,syntyi 4. toukokuuta 1929. Hänen lapsuudessaan hän vietti Brysselissä, jonka palvelivat saksalaiset fasistit. Ja tässä on yksi salaisuuden ohuuden salaisuuksista. Näiden vuosien aikana perheen joutui usein nälkään, ei ollut mahdotonta saada myös välttämättömiä elintarvikkeita, joita nuori kasvava organismi tarvitsi. Joskus tyttö ei voinut edes kävellä nälästä, niin hänen jalkansa turvottiin.

Toinen syy hämmästyttävään kuvaan on iloisempaa. Asia on, että lapsuudesta lähtien Audrey Hepburn oli mukana balettissa. Hän kuljetti koneen useita tunteja päivässä, jopa miehityksen aikana, hankki perinteisen balerinin herkälle hahmolle, jossa kehittyneet lihakset, pitkä kaula, suora asento. Myöhemmin, kun Audrey alkoi toimia elokuvissa, hän joutui jättämään ammattimaiset ammatit, mutta hän piti hänen ruokailutottumuksiaan, jotka heijastuivat balettisäännöistä ja rakkaudesta liikkuvasta elämäntavoista. Joten, näyttelijä myönsi, että vaikka hän ei koskaan harrasta mitään urheilua, hän yrittää antaa ruumiillensa kuormaa, kävelemään koiran kanssa ja tehdä harjoituksia missä tahansa ampumatonta aikaa. Ruoan perusta oli yksinkertaisia ​​aterioita ja vihanneksia, mutta joskus hän voisi hemmotella itseään suklaalla tai pastaa kasvisrasulla. Mitä Audrey ei koskaan syö, joten leivonta on paistettua. Poikkeus oli vain kuuluisa episodi "Breakfast at Tiffany's", jossa Holly Golightly syö pulla kun seisoo edessä koru myymäläikkunassa.

Mitoitusparametrit, korkeus ja paino Audrey Hepburn

Kiitos ruoastatottumukset ja rakkaus aktiiviseen elämäntyyliin, Audrey Hepburnin parametrit eivät muuttuneet paljon koko elämän ajan. Näin ollen Wikipedia ei kerro Audrey Hepburnin kasvusta ja painosta, mutta muista lähteistä voidaan lukea, että hänen korkeutensa oli 175 cm ja paino vaihteli 46-49 kg: n välillä. Tällaiset kasvun ja painon osoittimet Audrey Hepburn yhdessä huikeasti ohut vyötärö, joka oli vain 51 cm, loi samanlaisen vaikutelman näyttelijän haurauden ja ilmaan.

katso myös
  • Audily Hepburnia verrataan Emily Ratakeskin kanssa
  • Näyttelijä Audrey Hepburnin perilliset näyttivät harvinaisia ​​kuvia tähdestä
  • Anne Hathaway Biografia

Jos puhumme muista parametreista, sitten rinnassa-vyötärö-lonkka-suhde on yleensä osoitettu 81-51-89, rintakehän koko on 1 tai A, jalka on merkitty 39-39,5 Venäjän kengän koosta.

painon hapkerin kasvu paino1

odry hepburn kasvu paino2

yksi-kertainen kasvu

odri hepburn korkeus paino4

diey hepburnin korkeus 5

diey hepburnin korkeus 6

odri hepburnin korkeus paino7

kasvaa painosi 8

diey hepburnin korkeus 9