Viktoriya Bekhem Pituus Paino

Viktoriya Bekhem pitkään tunnustettu ikoni tyyliä jayksi kauneimmista naisista maailmassa. Kuitenkin monet sanovat liiallisen, joskus väsyksiin, kuihtuminen. Toiset ovat niin luku näyttää täydellinen, koska sellainen suhde pituuden ja painon henkilön Viktorii Bekhem tulee veistoksellinen ja ruumis - kaiverrettuja ominaisuuksia.

Pituus, paino, muoto parametrit Viktorii Bekhem

Näiden tietojen perusteella luku kuin periaatteet ravitsemus,Se pantiin Victoria lapsuudesta. Sitten tyttö vakavasti tutkittu baletti ja jopa valmistumisen jälkeen tuli Lines Arts Theatre College, joka on menestyksekkäästi valmistunut. Huolimatta taiteellisen tyttö, hänen rakkautensa valepukuja, opettajat eivät ole nähneet sitä tekemisiä suuri ballerina, niin nuori Victoria on päättänyt keskittää huomionsa kohti pop-pop, ja pian koko maailma tietää siitä (tuolloin Victoria Adams) kuin yksi laulajista on tullut kultti brittiläinen tyttö pop-ryhmä Spice Girls.

Nyt Victoria oli neljä lasta, ja hänen vartalonsasilti se näyttää tyttömäinen ohut ja hauras. Rakkaudesta Victoria kannoilla erittäin korkokengät, usein herää kysymys: mikä on kasvua Victoria Beckham, se on hyvin vaikea määrittää valokuvasta. Kun kasvatettiin 163 cm se painaa vain 45 kg. Viktorii Bekhem kuva parametrit sijoitetaan seuraavat numerot: rinta - 86 cm, vyötärö - 58 cm, lonkat - 84 cm.

Ruokavalio Viktorii Bekhem

Tällainen suhde pituuden ja painon on erittäin vaikeaanimeltään terve, mutta Victoria ei välitä, hän kokee vastustamattomasti se niin ohuus. Hanki nämä parametrit se mahdollistaa riittävän jäykkä ruokavalio, joka on vain 800 kaloria elintarvikkeista päivässä. Sellainen annos voidaan kutsua hyvin niukkaa. Periaatteessa Victoria syö kanaa ja kalaa höyrytettyjä vihanneksia, äyriäisiä ja hedelmiä (paitsi banaanit ja viinirypäleet). Viime aikoina Victoria noudattaa ns emäksinen ruokavalio. Sen ydin on se, että kaikki tuotteet on jaettu emäksinen, neutraali ja hapan. Pidä tasapaino happamien ja neutraalien tuotteiden me vapauttaa kehon stressiä ja siten se estää halu saada varausten muodossa rasvaa. Suhde hapan ja emäksinen tuotteiden tulisi olla välillä 30/70. Ensimmäisessä osassa sokeri, punainen liha, rasvat, kahvi, suklaa, maitotuotteet, hedelmät, paitsi sitrushedelmiä. Emäksisen kuuluvat salaatit, vihanneksia, palkokasveja, rasvainen kala, sitrushedelmät, bataattia.

katso myös
  • Nykypäivän Syntymäpäivät Beckhams Harper Beckham
  • Miksi Beckhams suudella heidän lapsensa ... huulille?
  • David ja Viktoriya Bekhem vietetään 18. hääpäivä

Kuten näette, suhde pituuden ja painon Viktorii Bekhem voi tuskin kutsua normaali, mutta se ei estä sitä olemasta muoti-ikoni ja esikuva.

Viktoriya Bekhem Paino1 kasvua

Viktoriya Bekhem kasvu weight2

Viktoriya Bekhem kasvu ves3

Viktoriya Bekhem kasvu ves4

Viktoriya Bekhem kasvu ves5

Viktoriya Bekhem kasvu ves6

Viktoriya Bekhem kasvu ves7

Viktoriya Bekhem kasvu ves8

Viktoriya Bekhem kasvu ves9