Beyoncen kasvua

Kuuluisa laulaja, näyttelijä, muotisuunnittelija BeyonceTunnetaan paitsi upeista lauluistaan, lahjakkaista rooleistaan, alkuperäisistä kokoelmistaan. Hänen kirkas ulkonäkö ja naisellinen kuva houkuttelevat huomiota.

Kasvu, paino ja muut Beyonce-kuvion parametrit

Ihon väri myönnettiin Beyoncen vanhemmille - isä oliAfrikkalainen amerikkalainen, ja äitini - kreoli. Laulajan isä työskenteli levy-yhtiöllä, äitini oli kampaamo - hänellä oli oma salonki, lisäksi hän työskenteli pukusuunnittelijana. Lapsuudesta lähtien tyttö on kasvanut kauneuden ja harmonian ilmapiirissä - vanhemmat rakastivat pukeutumista tyylikkäästi, hemmottelivat uusimmat tyttäret. Talo kuunteli hyvää musiikkia, mikä on luultavasti siksi, että Beyoncé ja hänen sisarensa ovat ihania korva ja ääni.

Beyoncén korkeus ja paino tunnetaan vain sanoista:

  • kasvu eri tietojen mukaan vaihtelee 167 - 169 cm;
  • paino - 60-68 kg.

Painon ja kasvun parametreillä Beyoncé ei ole helppo soittaa ohut. Mutta on mahdotonta olla yhtä mieltä siitä, että laulajalla on herkullista ja kaunista hahmoa.

Mikä kasvu Beyonce, tarkalleen tuntevat vaatteensa suunnittelijat. Muuten, joissakin lähteissä on tietoja tähtien kuvion muista parametreista:

  • laulajan rinta on 90-92 cm;
  • Vyötärö - 63-66 cm;
  • lonkat 97-107 cm.

Miten Beyoncé katselee kuvaa?

Beyonce rehellisesti myöntää, että urheilusta hänHyvin kaukana. Hän ei pidä kuntosaleja, koulutusta. Mutta hän rakastaa vierailla altaan tai rannan vieressä, kävellä kauppoihin, viettää ilta takan läheisyydessä rakastetun kanssa. Miten Beyonce onnistuu pysymään ohut, fiksu ja seksikäs? Salaisuus on yksinkertainen - tyttö harrastaa liiketoimintaa, jota hän on rakastanut lapsuudestaan ​​lähtien - hän tanssii päivittäin paitsi lavalla, myös kotona ja tanssisalissa.

Jopa nuorena, Beyonce oli mukana jazzissa ja balettissa. Tanssiva innostus auttaa Beyoncéta pitämään muodonsa ja jopa voittamaan palkintoja parhaista koreografioistaan ​​leikkeillään.

Laulaja rakastaa syödä herkullista, mutta myös tietääRajoita itsesi. Esimerkiksi tiedetään, että tyttärensä syntymän jälkeen hän putosi yli 20 ylimääräistä puntaa kuukaudessa. Tätä varten hän "istutti" itsensä tiukalle ruokavaliolle - hän juonut kotitekoisen limonadinsa ja söi kasviskeittoa. Tähti oli myös menettämässä painoa elokuvan "Dreamgirls" kuvaamiseen. Sitten hän 10 päivän päästä eroon 9 kg: stä, joka ei pelkästään ruokavaliota vaan myös kokonaispuhdistusohjelmaa.

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti
  • Media ilmaisi kaksoset nimet Beyonce ja Dzhey Zi

Kaiken nettopainon ja kasvu Beyonce tyytyväinen, ja hän tekee vastustajan pitkä ja nopea ruokavalion, koska se katsoo, että ne aiheuttavat suurta vahinkoa ruumiille.

bionce1: n kasvu

bionce2: n kasvu

bionce3: n kasvu

bionce4: n kasvu

bionce5: n kasvu

bionce6: n kasvu

baionin kasvu

bionce8: n kasvu

baionin kasvu