parametrit Beyonce

Kolmekymmentäkolme-R'n'B laulaja Beyonse Noulzkolme vuotta sitten minusta tuli äiti viehättävä tytär. Kuitenkin raskauteen ja synnytykseen teräksen sen houkuttelevan lomakkeita koettelemus. Beyonce muotoparametrien pysyvät mahdollisimman lähellä kisa yritysmaailmaan yleisesti hyväksyttyjä standardeja. Singer onnistuu näyttää täydellisesti, vaikka hän itse puhuu hänen vartalonsa mairitteleva. Miten taiteilija, jolla on maailmanlaajuinen maine pysyä kunnossa?

parametrit beyonse1

parametrit beyonse2

parametrit beyonse3

Uhrauksia kauneuden

Ennen raskautta vaihtoehtoja Beyonce luvut olivatseuraavasti: korkeus - 168 cm, paino - 60 kg, vyötärön ja lantion - 62 ja 98 cm, vastaavasti. Vuonna 2008 hän avioitui kuuluisa räppäri Jay-Z. Neljä vuotta puolison, joka kääntyi yksitoista vuotta vanhempi kuin laulaja vaati lapsen syntymästä, mutta Beyonce viittasi uran. Tämän vuoksi pari kertaa oli partaalla avioeroa. Äskettäin kävi ilmi, että vuonna 2011, vuonna painostava kauneutta kärsi keskenmenon. Mutta kuusi kuukautta myöhemmin hän tuli uudestaan ​​raskaaksi, joka oli sanomattoman onnellinen. Koska tilassa euforia, hän täysin unohti hänen vartalonsa. Kuvassa hänen pyöristetty vatsa tiedä!

parametrit beyonse4

parametrit beyonse5

parametrit beyonse6

Tämä ei ole yllättävää, koska sen jälkeen ulkonäkö tyttärensäRinteillä luonteesta täyteys ruumiin 27 ylimääräistä kiloa! Ja mitkä parametrit ovat Beyoncé tänään? Vain kolme kuukautta hän pystyi palata vanhaan muotoihin. Ja yhdeksän kuukauden laulajan suorituskyvyn Super Bowl yleisö hämmästynyt. Vuodesta täydellisyyden entisen ja ei jälkeäkään. Kuinka hän saavutti niin uskomattomia tuloksia?

Ensinnäkin, Beyonce itse on luvannut, ettäsaavuttaa ihanteellinen muotoja. Voit tehdä tämän, hän piti päiväkirjaa syödään kaloria päivässä, kiinni limonadi ruokavalio (jokin muu kuin juoman päivällä!), Juoda runsaasti vettä. Neljä kertaa viikossa laulaja vieraili kuntosalilla. Hän jätti kotiin vain, kun hän ei voinut pitää väsymys jaloissa. Ja pyrkimykset kruunattiin erinomaisen tuloksen. 90-64-102 parametrit ja paino 64 kiloa on paras todiste.

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti
  • Media ilmaisi kaksoset nimet Beyonce ja Dzhey Zi

Voiton ylipaino laulaja totesiruoka loma, gorged itse munkkeja, paistettua kalaa ja voileipiä. Tietenkin lähipäivinä hän vietti kuntosalilla, rankaisee itseään tällaisen vapauden. Tänään Beyonce näyttää hyvältä, mutta monet tytöt löytää laulaja rauta luonnetta ihanne.

parametrit beyonse7

parametrit beyonse8

parametrit beyonse9

parametrit beyonse10

parametrit beyonse11

parametrit beyonse12

parametrit beyonse13

parametrit beyonse14

parametrit beyonse15