merlin monroe kuva

Kuvaketju, seksi-symboli 50-vuotiaat, MarilynMonroe ei ollut koskaan laiha, mutta hänen kuvastaan ​​huolimatta pidettiin virheettömänä. Tähän asti monien näyttelijä on ihanteellinen naisellinen kauneus ja viehätys.

Merkin parametrit Merlin Monroe

Marilynin siluetti muuttui vuosien varrella, sillä oli käyrät muodot, kehon sileät käyrät. Hänen uransa alussa Marilyn Monroen kuvion mitat olivat seuraavat:

  • Rinta - 92 cm;
  • Vyötärö - 60 cm;
  • Lonkat - 90-92 cm.

Näyttelijä tuki näitä parametreja. Hän ei kuten muutkin naiset kuin aina ollut mahdollista esimerkiksi "In Jazz Only Girls" -elokuvassa, joka ilmestyi faneille hieman yliannostettuna - 162 cm: n suuruudella Marilyn painoi 65 kg. Oli aika, jolloin julkkis menetti painon - vuonna 1962 sen siluetti "menetti" volyymi: rintakehä laski 88 cm, vyötärö - 55 ja lantio - 90 cm.

Tyypillinen kuva Marilyn Monroe - tiimalasi - se on ominaista voimakas vyötärö, pyöristetyt lonkat, naisrintainen rinta.

Monroen vetovoimien salaisuudet

Millainen kuva oli Marilyn Monroe, voit nähdä lukuisissa elokuvissa, joissa hänellä oli rooli. Pieni kasvu ja 46 kokoa vaatteita eivät estä häntä menettämästä valtava määrä miehiä.

Eniten hänelle rakastettu Marilyn MonroeJalat ja rinta. Luonto itse myönsi hyvät ulkoiset tiedot, mutta näyttelijä ymmärsi, että niitä on säilytettävä ja parannettava. Joka päivä aamulla kauneus harjoitti käsipainot rintaan. Lisäksi hän tarkkaili ruokavaliota - lihaa, munia, maitoa, hedelmiä ja vihanneksia oli läsnä ruokavaliossa. Marilyn ei pitänyt ravintolavalmista, mutta hän mieluummin syödä kotona, mutta tähti harvoin käytti levyjä. Oman maahantulonsa vuoksi oli kätevämpää vain avata jääkaappi ja ottaa ruokaa.

Moderni ruokavalio ei todennäköisesti hyväksy "ruokavaliota"Monroe. Hän ei syönyt tuolloin, ohitteli aterioita. Siellä oli päiviä, jolloin hänellä oli varaa kalorikuljetuksiin, mutta seuraavana päivänä hän joutui maksamaan "pakkomielteensä" paastopäivästä.

Marilyn Monroe ei koskaan halunnut laihtua, mutta eiantoi mahdollisuuden tulla hänen iholle pehmeäksi, selluliitiksi. Yksi yksinkertaisista menetelmistä, joita näyttelijä ja laulaja käytti johdonmukaisesti, oli menetelmä "kauneushoito". Se valmistettiin hyvin yksinkertaisesti - jäävettä kerättiin jääveteen ja lisättiin Chanel No. 5-pisara. Menettelyn jälkeen iholle levitettiin kosteuttava parfyymi tai voite.

katso myös
  • Michael Jackson on huippuluokkaa maailman rikkaimmista kuolleista julkkiksia
  • Merlin Monroen elämäkerta
  • Kasvu ja muut parametrit Margot Robbie

Ja Marilyn Monroe halusi katsella peiliä tuntikausia ehkä, joten hänen kuvansa oli niin luonnollinen, kevyt, leikkisä ja seksikäs.

merlin monro1: n luku

merlin monro2: n luku

merlin monro3: n luku

merlin monro4: n luku

merlin monro5: n luku

merlin monro6: n luku

merlin monro7: n luku

merlin monro8: n luku

merlin monro9: n luku