Monica Bellucci korkeus ja paino

Kaunis ja intohimoinen italialainen nainen kääntyiviisikymmentä vuotta, mutta sen ylellisillä muodoilla ei ole enää innostaa ja ajaa ihmisiä hulluksi. Monica Bellucci on itse asiassa kriittisempi, kun hän on liian pompomainen ja jopa vanhanaikainen. Hän ei pyrkikaa näyttämään mallilta, mutta se ei tarkoita sitä, että näyttelijä ei välitä hänen kehostaan. Monica Bellucci, jonka kuvaparametrit eivät täytä normeja, työskenteli mallina nuoruudessaan, joten hän tietää täydellisesti, mitä pitää tehdä kehon kunnossa pitämisellä.

Varhainen ura

Perugiasta syntynyt, joka ei niin kauan sitten huomauttanuthänen 50 vuotta, aloitti uransa mallina. Monica Bellucci, jonka hahmo ihailti ihastuttavasti jo 24-vuotiaana, tuli suosituin malli, joka teki sopimuksen Elite Model Managementin kanssa. Pariisin ja Milanon messukeskusten kuuluisista couturiers-asuista esittelemäni hän hämmästytti läsnä olevia paitsi kirkkaasta ulkonäöstä, myös ihanteellisista parametreista. Nuoruutensa aikana Monica Bellucci, jonka korkeus ja paino, jos Wikipedia ei valehtele, oli 178 senttiä ja 63 kiloa, näytti ohuemmalta kuin nykyään. Tämä todistaa se, että hän kahdesti teki legendaarisen kalenterin Pirellille. Sivuilla on vain 12 onnekasta, jotka tunnetaan kauneimmiksi maailmassa. Uuden uransa jatkamiseksi suositun mallin oli luovuttava yliopistosta, jota Monica ei pahoillasi.

Monica Bellucci korkeus ja paino1

Monica Bellucci korkeus ja paino2

Monica Bellucci korkeus ja paino 3

Samanaikaisesti Bellucciin mallin ura alkoiehdottavat aktiivisesti elokuvantekijöitä elokuvateattereissa. Aluksi suostuteltava italialainen kohtasi hylkäämisen, mutta vuonna 1992 legendaarinen Francis Ford Coppola pyysi häntä ampumaan elokuvassa "Bram Stokerin Dracula". Kuultuaan rajoitetun kuvaajan episodista roolia aloitus näyttelijä ei tehnyt roiskumista, mutta amerikkalaiset elokuvantekijät huomasivat sen. On selvää, että Monica Bellucciin parametrit, nimittäin korkeus, paino, kirkas ulkonäkö ja upeat rinnat, ovat tulleet hänen puolestaan ​​suuren elokuvateatterin maailmalle. Myöhemmin hän meni naimisiin Ranskan elokuvan Vincent Casselin tähdellä ja hänen uransa alkoi kehittyä nopeasti.

Beauty Secrets

Ja tänään Monica on vaadittu näyttelijä. Hänen henkilökohtaiseen tapaansa kymmeniä menestyksekkäitä rooleja, vaikka kriitikot eivät ole tyytyväisiä arvostettuihin palkintoihin ja palkintoihin. Monica Belluccin kauneuden salaisuudet ovat melko yksinkertaisia. Ensinnäkin omat tunteensa. Monica ei aio kuvitelluista ihanteista ja vakiomuodoista. Sen 89-61-89 on melkein ihanteellinen, vaikka paino vaihtelee 64: stä 68: een kiloon. Jopa kahden tyttären syntymän jälkeen näyttelijä ei menettänyt houkuttelevuutta säilyttäen muodon. Monica haluaa syödä herkullisesti, mutta noudattaa pienten osien periaatetta. Hän totesi toistuvasti, että hän ei koskaan jää nälkään kuin olisi kuin laiha Hollywoodin kollegat. Ruoan pitäisi olla hauskaa, koska se on normaali fysiologinen prosessi. Monica rakastaa makeisia, mutta pyrkii rajoittamaan niiden käyttöä. Harmony, kiireettömyys ja kauneus auttavat häntä nauttimaan joka päivä. Monica Bellucci ei ole kammottavaa positiivista maailman parhaimmille nude-valokuvaajille, näyttäen kauniin rungon ja hyvin hoidetun ihon.

katso myös
  • Cannesin elokuvajuhlilla 2017 - punainen matto, avajaiset, tähti ja elokuvan festivaali asuja
  • Uusi Kiss-Monica Bellucci Cannesissa: tähtäimessä Pedro Almodovar Zhyulet Binosh
  • Rakkaani Vincent Cassel ilmestyi Cannesissa ilman

Mutta urheilu Bellucci on välinpitämätön. Fitness, lenkkeily ja kuntosalit eivät houkuttele häntä, mutta italialaisen kauneuden allas usein vierailee. Kun katsot hänen kuvia uimapukuissa rentoutuen merenrannalla, on vaikea olla samaa mieltä siitä, että hän näyttää upealta!

Monica Bellucci korkeus ja paino4

Monica Bellucci korkeus ja paino5

Monica Bellucci korkeus ja paino6

Monica Bellucci korkeus ja paino7

Monica Bellucci korkeus ja paino8

Monica Bellucci korkeus ja paino9

Monica Bellucci korkeus ja paino10

Monica Bellucci korkeus ja paino11

Monica Bellucci korkeus ja paino12