korkeus ja paino kate middleton

Englantilaisen prinssi William Katen vaimoMiddleton on aina ollut ihastunut ja kadehtinut monien, ansiosta graceful linjat ja karvaisia ​​muotoja. Tyttö näyttää aina hämmästyttäväksi riippumatta siitä, mitä hän käyttää. Ja haluan huomata, että Kate-vaatekaappi on hyvin monipuolinen. Tietenkin usein Middleton ilmestyy julkisesti hienostuneissa ja tyylikkäissä mekkoissa, erityisesti hänen vaimonsa mukana. Näinä aikoina herätyksen kauniin, täysin oikeasuhteisen perustuslain korostuu parhaiten. Kuitenkin Kate Middletonin arsenalissa oli tarpeeksi tilaa arkipäivän mukaville vaatteille. Mutta vaikka farkuissa ja mukavissa hihoissa, tyttö näyttää upealta.

Kuvassa olevat parametrit ovat Kate Middleton

Kasvu Kate Middleton saavuttaa 175 senttimetriä. Tämä luku on usein tavoite monien naisten muodista. Loppujen lopuksi, korkea kasvu sopii ihanteellisesti haaleisiin jalkoihin. Mutta vain herttuiden kasvaminen tuli syy hänen tyylikkyydelleen. Kate Middleton pitää aina painoa 60 kilon sisällä, mikä antaa hänelle hieman lievää. Kuitenkin tyttö ei näytä täyttyneeltä. Hänen figuuri: rinta - 82 cm, vyötärö - 61 cm, lonkat 89 cm.

Kate Middletonin elämässä oli aika, jollointoimittajat kiinnostivat aktiivisesti hänen hahmojensa muuttujista huomaamaan näennäisen pyöreyden tytön kasvot ja lonkat. Tämä hetki oli juuri ennen häämäärää prinssi kanssa. Kate ei itse kiellä, että tuolloin hän toipui hieman. Mutta kun hän asetti tavoitteekseen ja teki paljon työtä, Middleton sai takaisin entisen harmoniansa. Ehkä ruokaan hänet työnsi hääpuvun mallin, joka oli suunniteltu tyylikkään hahmolle.

katso myös
  • Se tuli tunnetuksi kiertueen ohjelmaan Keyt Middlton ja Prince William lasten Saksassa ja Puolassa
  • Keyt Middlton tapasi Martina Navratilova ja muut urheilijat osana Wimbledon
  • Keyt Middlton puhui hänen suhteensa Queen Elizabeth II ja hänen avullaan alussa perhe-elämän

Toiset tapahtumat, jotka vaikuttivat kuvaanKate Middleton, tuli raskaaksi ja synnytti. Mutta silloin herttuatar ei kuitenkaan poistanut ongelman ratkaisemista pitkässä laatikossa. Koska nuori äiti Middleton näyttää tyylikkäältä ja pysyy monille esimerkkinä.

Korkeus ja paino kate midtonton1

korkeus ja paino kate midton2

Korkeus ja paino kate middleton3

korkeus ja paino kate middleton4

Korkeus ja paino kate middleton 5

Korkeus ja paino kate middleton6

Korkeus ja paino kate midtonton7

korkeus ja paino kate midtonton8

korkeus ja paino kate middleton9