parametrit Kim Kardashian

Monet fanit ja päinvastoin ne, jotka eivät pidäKim Kardashian, älä anna levätä suussa sulavia muotoja. Yksi asia on ilmeinen: et voi pysyä välinpitämättömästi. Mitkä ovat Kim Kardashianin parametrit?

Parametrit kuva Kim Kardashian ennen raskautta

Nyt tähti on paikallaan. He ovat puolisonsa, Kanye Westin kanssa, odottaessaan toista lasta. Pari on jo tyttäreni, North West, joka syntyi kesäkuussa 2013. Luonnollisesti Kimin lomakkeet muuttuivat toistuvasti raskauden aikana ja sen jälkeen.

Huomaa välittömästi, että tähti ennen lasten syntymää ei oleOli poikkeuksellista muotoa. Kyllä, he olivat upeampia kuin tavalliset 90-60-90-mallit, mutta kaikki näytti oransseilta orgaaniseksi ja koristeli tytön. Kim Kardashianin pituus ja paino ennen ensimmäisen lapsen syntymää olivat: korkeus - 159 cm, paino - hieman yli 53 kg. Rinta-vyötärö-hip-suhde oli seuraavilla tasoilla: rintakehä - 86 cm, vyötärö - 66 cm, lonkat - 99 cm. Näin hän voisi helposti ostaa farkut ja housut kooltaan M tai 27, ja ne olisivat tähti huumorissa. Raskauden aikana Kim sai painon, mikä on melko normaalia naiselle, joka odottaa lasta. Tähti on toistuvasti kieltäytynyt huhuista, että hän sai takaisin 90 kg ja sanoi, että nämä luvut liioitellaan vähintään 30 kg: lla.

Uudet parametrit Kim Kardashian

Syntymän jälkeen hänen tyttärensä Kim kauniitanopeasti tuli muodossa, mutta on vaikea olla huomaamatta, että volyymi lonkat kasvoi, ja siitä tuli poptähti subjektiksi ihailua ja kateutta faneja, ja syy monien quibbles ja hyökkäykset sekä kulut, jotka tehtiin leikkaus. Puolestaan ​​plastiikkakirurgien kerralla vuorattu tytöille, jotka haluavat hieman tuoda omat lomakkeet pyhä määriä Kim.

Kim Kardashian kuitenkin kieltää voimakkaastiMuovisten kirurgien häiriö ja vakuuttaa, että ihanaa volyymiä ja kuperat pakarat kannattaa kiittää vain luontoa. Uusimpien lantion tähden on 102 cm, ja vyötärö on pysynyt noin 66 cm, ja se on tämän melko suuri ero 36 cm luo visuaalinen vaikutus ampiainen vyötärö ja pakarat kupera tilavuus. Kim Kardashian on täysin tyytyväinen omiin muotoihinsa ja jopa ylpeä niistä, kuten hänen miehensä Kanye West.

katso myös
  • Kim Kardashian ei säästele itseään koulutukseen ilmestymisen jälkeen "totuudenmukainen" kuvaa tiedotusvälineissä
  • Kim Kardashian osti katsella Zhaklin Kennedi
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa

Pari on toistuvasti todennut haluavansa saada toisen lapsen ja nyt he ovat onnistuneet. Viimeisimpien tietojen mukaan tähtipelillä pitäisi olla poika.

parametrit Kim Kardashian1

parametrit Kim Kardashian2

parametrit Kim Kardashian3

parametrit Kim Kardashian4

parametrit Kim Kardashian5

parametrit Kim Kardashian6

parametrit Kim Kardashian7

parametrit Kim Kardashian8

parametrit Kim Kardashian9