Beyonce-luku

Sopiva pari kiloa, selluliittia tai poissaoloajulkkisten meikki julkistetaan paparazziin, joka ei nuku. Siksi tiedotusvälineiden edustajien on huolehdittava itsestään näyttävän houkuttelevalta, kauniilta ja seksikkäisiltä.

Yksi ihanteellisuuden kirkkaimmista edustajistaParametrit on laulaja Beyonce. Tyttö luonteeltaan on erittäin kaunis ja seksikäs. Kuitenkin pitääkseen kunnossa eikä tulla pyshechki hän istuu ruokavalio säännöllisesti, urheilusta, tanssia, joka johtaa terveiden elämäntapojen ja eivät syö jälkeen kahdeksantoista. Tämän ansiosta 33-vuotiaan pop-diva, jolla on yksi lapsi, näyttää täydelliseltä ja sitä pidetään naisen kauneuden ja tyylin kanonina.

Beyonce figuurivalinnat

Ottaa päärynäkuvio, tähti tuli kaikkien suosikkimiehiä. Ja naisille, hän on esimerkki, jonka haluan jäljitellä. Sen korkeus on 168 cm, Beyonce painaa 60 kg. Elegantti ja siro vyötärö 63 cm, rinnanympärys sopii mallinnus standardeja - 90 cm, lantio - 102 cm, joka antaa erityistä tähti naisellisuutta ja viettely.

Beyonce, naisellinen siluetti, useammin kuin kerrankuului Hollywoodin seksikkäimpien tähtien luetteloon. Ja vuonna 2015, hänen legendaarinen kuva tuli tärkein innoituksen arkkitehdeille Australiasta, joka rakensi hämmästyttävä pilvenpiirtäjä.

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti
  • Media ilmaisi kaksoset nimet Beyonce ja Dzhey Zi

Kuinka tehdä Beyoncen kaltainen luku?

Varmasti monet fanit haluavat ollakuten heidän idoli ulospäin, joten he yrittävät paljastaa laulajan kauneuden salaisuuden. Niille, jotka haluavat, mutta eivät tiedä, miten saavuttaa Beyoncén kaltainen luku, tarjoamme muutamia vinkkejä tähtioppilasta, joka aina auttaa häntä.

Vaikka laulaja itse sanoo, ettei ole erityisiä salaisuuksia, hän kuitenkin aina noudattaa useita sääntöjä:

  1. Syöminen terveellistä ruokaa. Ajoittain hän istuu sitruunavedellä ja juo paljon vettä.
  2. Rajoittaa makea ja ei syö klo 18 jälkeen.
  3. Tanssi aktiivisesti. He auttavat häntä pitämään ruumiinsa väsyneenä, energiaa vastaan. Lisäksi monimutkainen koreografia auttaa tekemään laulajan esityksiä lumoaviksi ja ikimuistoisiksi.
  4. Ja tietenkin, Beyonce tekee säännöllisestiErityiset harjoitukset joustaville pakaroille ja haaroille. Joka aamu 100 istuvuutta auttaa häntä pysymään kunnossa. Ja kun on aika, pop-diva käy kuntosalilla.

Beyonce-malli1

Beyonce-malli2

Beyonce-kuvio3

Beyonce-kuvio4

Beyonce-kuvio5

Beyonce-kuvio6

Beyoncen luku

Beyonce-kuvio8

Beyonce-malli9