Megan Foxin luku

Yksi eniten kadehdittavien lukujen omistajanykyaikaisten tähtien joukossa on Megan Fox. Tyttö on hoikka ja siro. Hänestä hän nauroi naisellisuudella ja itseluottamuksella. Siksi urasi alusta alkaen näyttelijä tuli esimerkki monista jäljitelmistä. Toinen syy tämän suosion Megan Foxin ulkonäönä on, että hän on toistuvasti osoittanut ihanteellisen tiukan kuvansa ilman photoshopia. Huolimatta siitä, että näyttelijä kuuluu salaisten ja salaperäisten tähtien luokkaan, Megan esiintyi usein rannalla uimapukuun. Vertaamalla hänen valokuvaansa hänen vapaa-aikanaan ammattimaisilla kuvilla alusvaatteissasi, olet ilahtunut siitä, ettei ole eroa. Ottaen huomioon, että Megan synnytti kaksi poikaa, joilla on pieni ikäero ja näyttelijä itse lähestyy 30-vuotista merkkiä, on todella ajatuksia mahdollisesta taikuudesta.

Megan Foxin kuvion parametrit ovat varsin kadehdittavia,Koska hänen korkeutensa on 162 senttimetriä ja paino on vain 52 kiloa. Huolimatta alhaisesta kasvusta, näyttelijä on vähärasvainen. Sen mittasuhteet ovat 87-61-87. Vaikka Meganin mukaan, vyötärössä hän saavuttaa hieman yli 50 senttimetriä. Ja tämä herättää vakavasti epäilyksiä lähteiden totuudesta, joka antaa tietoja Megan Foxin kuvion parametreista. Itse asiassa, äskettäin uudelle näyttelijälle, näyttelijä kykeni kiristämään korsettin 46 senttimetriin.

Kehon tyyppi Megan Fox

Megan Foxin kuva voidaan määritellä turvallisesti tyypeittäinpäärynä. Tätä kuvaa kapeat olkapäät, pitkänomainen vyötärö, lyhyt pohja ja näyttelijän pyöreä reisi. Ehkä monet hämmentävät tätä lausuntoa. Loppujen lopuksi päärynä kuvaa myös Jennifer Lopez, Kim Kardashian. Mutta Megan ja luku eivät kestä tällaisia ​​ilahduttavia julkkiksia.

katso myös
  • Megan Fox poikineen vuonna tyttöjen leningit käydä ostoksilla supermarketissa
  • Megan Fox leikkisästi ja viettelevän esitteli kokoelma alusvaatteet
  • Megan Fox on tyytyväinen fanit seuraavan kuvan sukkia

Meidän on kuitenkin myös otettava huomioon, että Fox on hyvin varovainen ja kunnioittava asenne hänen kehoaan. Hänen ruokavalionsa on hyvin tasapainoinen, ja harjoittelu ja liikunta ovat näyttelijän parhaita ystäviä.

Megan Fox rannalla

Megan Fox Carnivalissa Brasiliassa

Megan Fox punaisella matolla toimituksen jälkeen