Jennifer lopezin kasvu

Amerikkalainen supertähti musiikillinen Olympus,intohimoinen ja seksikäs tanssija, lahjakas elokuvatähti, tuottaja, muotisuunnittelija, menestyvä yritys-nainen ja yksinkertaisesti vastustamaton kaunis nainen, ihana äiti viehättävä kaksi lasta - kyse on vain hänen, noin Dzhennifer Lopes. Kaikille raskaan taakan hän näyttää aina virheetön, runsas ja terve, hyvä ja houkutteleva hahmo.

Tulossa henkilöksi

Jennifer Lopez syntyi vuonna 1969 ja kasvoiBronx, New Yorkin köyhillä alueilla. Hän on jo viiden vuoden ikäinen tyttö, ja hän on työskennellyt itsestään ja kehityksestään, joka päivä kouluun väsymättä koreografian ja laulamisen erikoistuneissa laitoksissa. Myöhemmin aktiivisesti johti urheilullinen elämäntapa: tennis, softball ja säännöllisesti käynyt kuntosalilla. Ja pian päivittäiset rasittavat kuormat alkoivat antaa halutut tulokset. Jennifer Lopezin pienestä kasvusta huolimatta hän on saavuttanut kapeat ja hyvin feminiiniset ulottuvuudet, sillä hänen nimensä parametrit eivät ole ihme, että hänelle annettiin lempinimi "La Guitarra", joka espanjaksi tarkoittaa kitaraa.

Jennifer Lopez koulutuksessa

Jennifer Lopez on aktiivinen elämäntapa

Jennifer Lopez rannalla

Tunnustus ja menestys

Vuodesta 1990 alkoi kova ja pysyvä polkuJenniferin nousu show-liiketoiminnassa. Ja jo vuonna 1997 palkinto sai sankarin, seksuaalisuus ja luonnon kauneus yhdistettynä moitteettomaan kaiverrettuun kuvioon tunnustettiin julkisesti suositeltaviksi aikakausiksi. Niinpä lehden "People" mukaan hän saapui listalle 50 kauneimmista ihmisistä planeetalla. Vähän aikaa ohi ja täällä jälleen julkinen tunnustaminen ja menestys vuonna 2001, mutta jo mukaan aikakauslehti "FHM" oli merkitty seksikkäin naiseksi. Ja tämä on vain pieni osa hänen mahtavaa menestystään.

Makeup by Jennifer Lopez

Kauneus Jennifer Lopez

Ylellinen kuva Jennifer Lopezista

Photoshoot Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sininen mekko

Jennifer Lopez näyttää hyvältä

Beauty Secrets Jennifer Lopezilta

Tällä hetkellä säilyttää ihanteellinen muotohänen täyttä 46 vuotta hän on edelleen aktiivisesti harjoittaa urheilua, joka päivä - neljä tuntia, johtaa terveellistä elämäntapaa ja käyttää tasapainoinen kahdeksan ateriaa päivässä. Hänen houkuttelevat parametrit 90-58-96 saivat tittitöitä ja yhdessä luonnollisen kauneutensa, painonsa ja korkeutensa kanssa, Jennifer Lopez näyttää erittäin seksikkäältä ja harmoniselta. Korkea-korkokengän käyttäminen kuvassa antaa valtavan vaikutuksen. Täydessä kasvussa Jennifer Lopez näyttää melko tyylikkäältä kauniilta.

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Virallisten tietojen mukaan hänen korkeutensa on 164 cm, ja hänen painonsa -55 kg. Hän myös perusteellisesti Dzhennifer Lopes on tapana sanoa, että hänen korkeus on 167 cm, hänellä ei ole ohuus luonnetta, mutta se ei ole paksu, yleensä - normaali, ja tietenkin, kuten miesten ja naisten pyrkivät jäljittelemään sitä.

Jennifer Lopezin luku

Jennifer Lopez lomalla

Slender Jennifer Lopez

Jennifer Lopez farkuissa

Jennifer Lopez jokapäiväisessä elämässä

Kauneus Jennifer Lopez

Jennifer Lopez punaisella matolla

Iltakuva Jennifer Lopezista

Jennifer Lopezin iltapuku