Kanye West nousi

Jokainen tämän tai julkkiksen ihailijaHaluan ainakin hieman lähemmäksi idoliani: oppia elämäkerran salaisuuksia, yksityiskohdat henkilökohtaisesta elämästä, pienimmät yksityiskohtia, niin tähdet niin tarkasti piilotettuina. Etsitään sinisillä ruutuilla prismia usein ihmettelevät, mitä parametreja taiteilijoilla ja näyttelijöillä on.

Näistä valikobretistä oli muusikkoKanye West. Hän on kuuluisa amerikkalainen rap-taiteilija, joka ennätysajassa julkaisi kuusi hyvin menestyvää albumia ja sai 21 parhaan palkinnon. Hän aloitti tähtitaivonsa, sävelsi kappaleita muille esittäjille, myöhemmin alkoi tuottaa, ja lopulta se tuli soolouralle, joka tuloksena oli hedelmällistä.

Kanye Westin kasvu ja paino

Sitä tapahtuu usein elämäkerrallisissa tiedoissaIlmaisee tarkoituksellisesti vääriä tietoja tunnettujen henkilöiden parametreistä. Useimmissa tapauksissa kasvu on liioiteltua ja paino on vähäistä, jolloin epäjumalien luvut lähestyvät ihanteellisia.

Huolimatta siitä, että Kanye West onsuhteellisia muotoja, ei ole välittömästi selvää, minkä kasvun se on. Joissakin lähteissä luku on 177 cm. Jos kaivataan hieman syvemmälle, käy ilmi, että Kanyen kasvu on oikeastaan ​​vain 173 cm ja paino 70 kg. Ja Länsi-fanit jopa väittävät, ettei hän edes saavuta tätä merkkiä. Näiden sanojen tukena olivat Länsi-valokuvat, jotka ovat räppäri Jay-Z: n rinnalla, joiden korkeus on 187 cm. Näissä laukauksissa Kanye näyttää todella pienemmältä kuin ilmoitetut tiedot.

Taiteilija on kuitenkin tuskin monimutkainennoin. Lisäksi hänen vaimonsa Kim Kardashian on korkeudeltaan 159 cm ja parissa he näyttävät hyvin harmonisilta. Ja musiikkiuralla, kuten monet ovat jo todistaneet, näillä luvuilla ei ole mitään merkitystä.

Kanye West hameessa

Kanye West ja Jay-Z, joiden kasvu on 187 cm

Kanye West ja Kim Kardashian, joiden kasvu on 159 cm

Kanye West ja Amber Rose, joiden kasvu on 175 cm

Kanye West lavalla

Kanye West, lyhytkaltainen

Kanye West rakensi onnistuneen uransa

Kanye West vaimonsa ja poikansa kanssa

Kanye West, jossa on MTV VMA: n patsas