Travis Fimell - kasvu

Travis Fimmel on kuuluisa australialainen näyttelijä jamalli. Hänen työnsä on erottamattomasti sidoksissa tiettyyn genre-elokuvat (trilleri ja toimintaelokuva), jossa hän suoritti roolin vahvoja ja rohkeita miehiä. Esimerkkejä tällaisista elokuvista ovat: "Vikings", "Beast", "Warcraft", "Tarzan". Kalvon ansiosta kuvan, joka liittyy näyttelijä yleisön kanssa, ne ovat usein herää kysymys, mikä on kasvua Travis Fimmel?

Travis Fimmelin lyhyt elämäkerta

Travis Fimmel syntyi 15. heinäkuuta 1979Australiassa, missä hänen vanhempansa tilansa oli. Tuleva näyttelijä oli perheen nuorin lapsi, hänellä on kaksi vanhempaa veljeä. Kaikki hänen lapsuutensa liittyivät läheisesti tilan työhön.

Fimmelin ensimmäinen todellinen intohimo oli jalkapallon peli. Hän vakavasti yhdisti tulevaisuutensa jalkapalloilun urallaan ja jopa pelasi Melbournen maajoukkueelle. Mutta syntynyt vahinko ylitti suunnitelmansa.

Sitten nuori mies liikkuu Amerikkaan jaSe osoittautuu urasta mallinnusliiketoiminnassa. Tätä helpotti hyvin sopiva tapaus. Tosiasia on, että Fimmel meni kuntosalille yhdessä asiamiehen kanssa, joka ehdotti, että hän yrittää itseään tällä alueella. Niinpä Travis menestyi onnistuneesti mainos Calvin Klein. Samaan aikaan hän ryhtyy ensimmäisiin vaiheisiin elokuvan näyttelijänä, nimittäin televisiosarjassa "Tarzan". On sanottava, että elokuva ei ole saanut suosiota katsojien kanssa.

Travis Fimmelin kasvu ja paino

Koko uransa aikana Travis Fimmel näytteliyli 20 maalauksessa, jossa hänet vangittiin rohkeiden ja jopa julmien sankareiden kuvista. Jotta ne toistettaisiin ja näyttäisivät hyvältä ruudulta, vaadittiin tiettyjä fyysisiä parametreja, joita näyttelijä oli ylivoimaisesti palkitseva luonteeltaan.

katso myös
  • Travis Fimmel ja hänen vaimonsa
  • Henkilökohtainen elämä Travis Fimmel
  • Kylie Minoguen kasvu

Travis Fimmel korkeus on keskimääräistä - 183 cm, ja toimija painaa noin 86 kg.

Travis Fimell nuoruudessaan

Travis Fimell mieluummin urheilun elämäntapa

Travis Fimell esittää mallina

Travis Fimell on ikimuistoisin katsojille sarjasta Vikings, joka kesti useita vuodenaikoja

Travis Fimell aikuisikään

Travis Fimell miehisessä kuvassa elokuvassa Vikings

Travis Fimell tunnetaan näyttelijänä ja mallina

Travis Fimell aloitti uransa TV-sarjan Tarzanin näyttelijänä

Travis Fimell onnistui mallinnusliiketoiminnassaan parametriensa ja kirkkaiden ulkonäönsä ansiosta