Jennifer Lopez nuoruudessaan

Jennifer Lopez sekä nuoriso ja nyt on esimerkki monien naisten jäljittelystä. Sisäinen energia auttaa häntä elämään, työskentelemään ja hämmästymään.

Nuori Jennifer Lopez

Jennifer Lopez syntyi vuonna 1969 yksinkertaisestiköyhä perhe. Jenniferin äitinsä kannattaa antaa - vaikka hän ei toiminut, mutta kasvatti tyttärensä nuoriksi naariksi, asetti heille hyvät tavat, makuaistin ja kehittyneet kyvyt.

Jennifer Lopez lapsuudesta haaveili tulemaan näyttelijäksi,mutta ei voinut olla tottelemattomia vanhempiensa kanssa ja astui lainopetukseen, joka kuitenkin pudotti koulutuksen ensimmäisen lukukauden jälkeen. Hän vuokrasi asunnon Manhattanilla ja alkoi työskennellä tanssijana. Vuonna 1993 Jennifer esiintyi ensimmäisessä elokuvassaan, mutta hän ja muutamat myöhemmät osoittautuivat epäonnistuneiksi. Nuori näyttelijä ei epäonnistunut, ja todellinen menestys tuli muutamia vuosia sen jälkeen, kun elokuva "Selena" ilmestyi näytöille. Siitä lähtien näyttelijän elokuvaa täydennetään kadehdittavalla jaksoilla.

Nuorten salaisuudet Jennifer Lopez

On hämmästyttävää, kuinka Jennifer Lopez näyttää nuoreltamuutama vuosi ennen 50-vuotispäivää. Kateellisia ihmisiä toisinaan kääntyvät toisiinsa, että näyttelijä nukkuu paineistimossa ja juo viattomasti murhatun tytön veren. Mutta kaikki tietenkin on selvää, että Jennifer tekee paljon työtä ilahduttaa toisia iästä huolimatta.

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Muuten näyttelijä ei halua levittääjoka auttaa häntä säilyttämään ihon nuoruuden ja kuvan harmoniaa. On epätodennäköistä, että tällainen menestys johtuu genetiikasta - yleensä latinalaisamerikkalaiset vanhentuvat melko aikaisin. Kaunis siluetti on itse näyttelijän työ, joka tanssi hyvin, on hyvä urheilussa. Nuori ja hehkuva iho on kosmetologien ansio, johon Jennifer ajoittain kääntyy, vaikka tiedetään, että tähti itse rakastaa huolta ihostaan.

46-vuotias Jennifer Lopez näyttää hyvältä

Jennifer Lopez tytön köyhästä perheestä tuli tähti

Jennifer Lopezilla on valtava elokuva ja hän jatkaa vetäytymistä

Jennifer Lopez konsertissa

tähti aina suosittua luonnollista meikkiä

Jennifer Lopez ja tänään katselee pitkään ollakseen nuoria

ei vain kaunis, mutta myös lahjakas Jennifer Lopez

valokuvan alussa tähti Jennifer Lopez

nuori Jennifer Lopez