rianna barbadoksen karnevaalissa

Carnival pidetään vuosittain Barbadosin saarillasadon loppupuolella. Tänä vuonna tapahtuma tunnustettiin kuuluisan amerikkalaisen laulaja Rihannan läsnäollessa. Pop diva paitsi vieraili myös karnevaalissa, mutta myös osallistui siihen aktiivisesti. Muuten, tumma nahkainen tähti ei ole ensimmäistä kertaa julkiseen aikaan, vaikka nyt hän asuu Amerikassa. Mutta laulaja pitää hänen suoran velvollisuutensa osallistua meluisaan ilahduttavaan tapahtumaan kotona.

Rihanna tanssia Barbadoksella

Carnivalissa Rihanna tulee aina kokonaanystäviensä kanssa. Tänä vuonna laulaja yllätti kaikki paitsi positiivisen mielialansa lisäksi myös päällystakkiin, jossa hän esiintyi yleisön keskuudessa. Barbadosin karnevaalissa vuonna 2015 Rihanna oli minibikinissa kiviä ja kiteitä. Kriitikoiden mukaan tänä vuonna laulaja-asut olivat kaikkein selkeimmät verrattuna hänen kuviinsa festivaalin viime kerralla. Todennäköisesti enemmän jännitystä syntyi tähdistön uimapukujen yläpuolella. Loppujen lopuksi miehusta tuskin peitti Rihannan upea rinnassa. Laulunsa särkyttävä tyyli on täydennetty asteikolla päähineellä, jossa on höyhenet ja koriste-esineet kaulassa, vatsassa ja lanteissa. Valmiit kuva kirkas meikki, joka minun on sanottava on piristynyt mukaisesti mekko, joka taas osoitti suurta tyylitajua tähteä.

Rihanna Barbadoksella ei ollut pelkästään rehellistäpukeutunut, mutta käyttäytyi myös jossain määrin liuennut ja mauton. Laulaja tuki jatkuvasti hänen iloavaa tunnelmaaan alkoholilla, kun hän puhui popdivaa käyttäytymisestä, jota ei vapautettu hänen käsistään. Kuitenkin julkkis itse väittää, karnevaali Barbados on yksi harvoista päivistä vuonna, jolloin hänellä on varaa rentoutua ja levätä.

katso myös
  • Eric Schmidt ja Peter Dinklage
  • Ivan Reun sininen?
  • Emily Ratjakovski heilutti fanit muilla suorilla kuvilla

No, ehkä se on, mutta keskustelut noin Rihannan teema karnevaalitissa ovat vielä pitkään. Mutta näyttää siltä, ​​että laulaja ei vaivaudu.

rianna Barbadoksella karnevaalilla1

rihanna karbennissa barbados2: ssa

rianna Barbadoksella karnevaalilla3

rianna karbennissa barbados4: ssä

rianna karbennissa barbados5: ssa

rianna barbadosissa karnevaalissa6

rianna karnevaalilla barbadosissa7

rianna Barbadosin karnevaalilla8

rianna Barbadosin karnevaalilla9