Irina Sheik ja Bradley Cooper

Julkkikset ovat aina aseellaYleinen huomio. Irina Sheik ja Bradley Cooper, jotka yrittävät piilottaa suhdettaan, eivät ole poikkeuksia. Huolimatta siitä, että malli on hiljaa ja näyttelijä kieltää kiihkeästi romanttisen yhteyden, voimme jo sanoa, että Irina Sheik tapaa Bradley Cooperin.

Roman Sheik ja Cooper

Miten Irina Sheik ja Bradley CooperTäytetty, ei mainittu. Tiedetään, että tämä tapahtui ensimmäisenä päivänä huhtikuussa 2015 maallisella puolueella, joka järjestettiin tavallisten tuttujen mallien ja näyttelijän toimesta. Tuolloin Irina oli vielä kohtaamassa jalkapalloilijan komea Cristiano Ronaldo, mutta suhdetta, joka johtui urheilijan usein pettämisestä, oli umpikujassa. Ensinnäkin hän antoi hänelle yllätyksen lapsen muodossa, jonka hän synnytti korvaavan äidin. Sitten hän lopetti tekosyiden tekemisen ja tapasi nuoria malleja ja näyttelijöitä tungosta. Huolimatta siitä, että hän kutsui Irinaa vaimonsa vuoden 2015 alussa, maaliskuussa hänestä tuli tiedossa eräs tähtien parin suhteen irtisanominen.

Elämän Hollywood-näyttelijä ennen tätä tuttavuuttaLiian, kaikki ei ollut niin sileä. Vuonna 2006 hänen vaimonsa oli Jennifer Esposito, amerikkalainen näyttelijä, jonka nimi on sarjan faneille hyvin tunnettu. Avioliitto kesti vain neljä kuukautta, ja seuraavien kolmen vuoden aikana Cooper ei edes halunnut ajatella hänen tyttöystävänsä. Elokuussa 2009 hänen tuttavuutensa Renee Zellwegerin kanssa muuttui romanttiseksi suhteeksi. Pari rikkoi vuonna 2011, ja näyttelijä löysi Renee välittömästi korvaavan henkilön mallin Zoe Saldanan. Ja taas suhde ei kestänyt vuotta. Mutta Sookie Waterhouse Cooperin kanssa kokoontui kaksi vuotta. Hän rakasti tyttöä ärtyneesti ja kutsui hänet ainoaksi, jonka kanssa hän halusi viettää koko elämänsä. Mutta kävi ilmi, että nuori malli perheen ja vakavien suhteiden luomiseksi ei ole yksinkertaisesti valmis. Pelkää Cooperin vastuuta ja aikomuksia, Sookie päätti katkaista suhteet. Vuoden 2015 alkupuolella Cooper Waterhouse hajosi, ja Bradley löysi välittömästi korvaavan hänelle, koska hän oli tiukentanut asiaa Irina Sheikin kanssa.

Viikko sen jälkeen, kun tuttava, näyttelijä BradleyCooper ja Irina Sheik nähdään yhdessä, ja paparazziin ottamat valokuvat osoittivat kaunopuheisesti, että julkkikset olivat sympaattisia toisilleen. Vieraillessaan Broadwayn musiikki Finding Neverlandia 22. huhtikuuta, heitä huomasi yhä enemmän yhdessä.

Irina Sheik ja Bradley Cooper1

Irina Sheik ja Bradley Cooper2

Irina Sheik ja Bradley Cooper3

Tulevaisuuden suunnitelmat

On syytä huomata, että Irina Sheik ja Bradley romaaniCooper on edelleen faneille kiehtova, koska julkkikset välttävät huolellisesti kysymyksiä ja päästävät kameran linssit. Ne harvat kuvat ystäville, jotka voidaan nähdä verkossa, sanovat paljon niiden laadusta. Toimittajien täytyy ampua etäisyydestä pysymään huomaamatta.

Ei niin kauan sitten julkisuutta tulikuvia, jotka osoittavat, kuinka Irina Sheik ja Bradley Cooper lepäävät yhdessä Italiassa. Neljäkymmentä-vuotias näyttelijä ja kolmenkymmenen vuoden vanha malli eivät edes yrittäneet piiloutua tunteitaan. Näytti siltä, ​​etteivät he huomannut ketään ympärille keskittyen toisiinsa. Kuumat kissat, kuumat halaukset, intohimoiset katseet - kaikki on selvää ilman ylimääräisiä sanoja. Italian itäisen Caprin rannalla otetut kuvat puhuvat!

katso myös
  • Äiti Cristiano Ronaldo jakoi kuvan vastasyntyneen kaksoset
  • Cristiano Ronaldo on julkaissut valokuvan toinen kaksosista ja Dzhordzhinoy Rodriges
  • Cristiano Ronaldo ja hänen tyttöystävänsä Dzhordzhina Rodriges erittäin rentouttavaa Formentera

Se, että romaani on kysyntään jasuosittu amerikkalainen näyttelijä kehittyy nopeasti, ja se, että rakastajat etsivät uutta kotia, ovat myös todisteita. Huhujen mukaan Irina ja Bradley haluavat perustaa yhteisen pesän New Yorkissa, jossa he tulevat usein töistä. Rakastajat pitävät lämpimiä tunteita pitkään - aika kertoo, mutta toistaiseksi on toivottavaa, että romanssi päättyy häihin ja lasten syntymiseen.

Irina Sheik ja Bradley Cooper4

Irina Sheik ja Bradley Cooper5

Irina Sheik ja Bradley Cooper6

Irina Sheik ja Bradley Cooper7

Irina Sheik ja Bradley Cooper8

Irina Sheik ja Bradley Cooper9

Irina Sheik ja Bradley Cooper10

Irina Sheik ja Bradley Cooper11

Irina Sheik ja Bradley Cooper12