Bradley Cooper ja Irina Sheik erosivat tavoista

Verkko äskettäin ilmestyi huhu, jonka Bradley Cooper jaIrina Sheik rikkoi. Tämä ei ole yllättävää, koska tämän asteikon pariskunnille on ominaista eksentriset toimet tai yksinkertaisempi sanonta yleisölle. Mutta onko se todella niin? Yritetään selvittää se.

Rakkaustarina

Irina Sheikin ja Bradley Cooperin romaani alkoimelko äskettäin - keväällä 2015. Joka tapauksessa, tämä yleisö sai tietää, että osa aikamme kauneimmista ihmisistä oli alkanut tavata. Tavallista kuuluisuuksia ja taikauskoinen haluttomuudesta mainostaa läheinen suhde, Irina Shayk, kuten Cooper, pitkään aikaan ei esittänyt mitään huomautuksia romaaninsa. Kuitenkin, kun paparazzi otti vähillä pari rentoutumassa Italian rannikolla toistensa syliin, tähdet enää kieltää ilmeinen ja myönsi, että ne - yhdessä.

Yhdessä huhuista huolimatta

Näyttelijä Bradley Cooper ja malli Irina Sheik - pari,mikä näkyy kaukaa. Värikäs, kirkas, unohtumaton. Ei ole ihme, että huhut kiertävät heidän ympärillään äärimmäisen nopeasti: jotkut sanovat, että Bradley on niin rakastunut Irinaan, että hän valmistautuu tarjoamaan hänelle ehdotusta joka päivä. Toiset, jotka vaikeuttavat kätkemistä, ovat toistaneet uutiset, joita Bradley Cooper ja Irina Shake ovat erottaneet. Kuitenkin sekä ensimmäinen että toinen lähde ovat kaukana tietyistä, ainakin toistaiseksi.

Rakkaan rakkauden läheiset ystävät sopivatKerro joitakin yksityiskohtia ylistämä romaani lehdistön ja paljasti seuraavat: Cooper ja sheikki todella rakastuneita toisiinsa, hyvin onnellinen ja nauttia karkkia buketny kauden suhteen. Molemmat nauttivat siitä, miten asiat muuttuvat.

Ystäville on hyvin vakavia ja suunnitelmia- kauaskantoisia, koska koska heistä tuli tiedossa, he päättivät elää yhdessä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Cooper tunnusti Irina Sheikin rakkaudessa. Se oli Bradley, joka aloitti yhdessä asumispaikan kauniin mallin kanssa. Pari päätti asettua New Yorkiin ja tällä hetkellä he etsivät aktiivisesti asuntoja.

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Toivotamme heille toivoa ja toivomme, että pari Irina Sheik - Bradley Cooper antaa meille vain positiivisia uutisia!

Irina Sheik

Malli Irina Sheik

Venäjän malli Irina Sheik

Näyttelijä Bradley Cooper

Bradley Cooper

Bradley Cooper

Bradley Cooper ja Irina Sheik yhdessä

Bradley Cooper ja Irina Sheik kävivät

Bradley Cooper ja Irina Sheik suutelevat