Vin Dieselin vaimo

Kuuluisa amerikkalainen näyttelijä Vin Dieselhänestä tuli kuuluisa paitsi hänen rooleistaan ​​taistelevana ja pelottavana kaveriinsa, mutta myös hänen ulkonäkseen. Loppujen lopuksi se oli urheilullinen elin, joka auttoi näyttelijää aloittamaan menestyksekkään uran elokuvissa ja tullut suosituin esiintyjä nykyaikaisissa elokuvissa. Dieselin tämän roolin kohokohta on ajeltu pää, joka näyttelijä päätyi täydellisesti kuvaajien ja murtajien kuvaan. Kuitenkin tuottajat ja käsikirjoittajat kiinnittävät huomiota Vin Dieselin ulkonäköön. Näyttävä näkymä viinistä myös käsiin ja hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Tähän mennessä yksi kysymyksistä oli järkevämpi, kuka on Vin Dieselin vaimo?

Jokainen muistaa Vin Dieselin turbulentin romaani hänen kollegansa kanssa"Nopea ja raivoissaan" Michelle Rodriguez. Monet vetoavat heidän suhteestaan, että pari tulee pian mukaan. Kuitenkin ystävät tapasivat alle vuoden. Seuraavan kerran näyttelijä valitsi jälleen kollegojensa tytöstä työskentelemään elokuvan "Three X's" sarjassa. Se oli Pavel Harbkovin tšekkiläinen malli. Mutta tämä suhde kesti lähes sama kuin aiemmat.

Vuonna 2008 Vin Diesel tuli odottamattomaksi kaikilleisä. Tuolloin hänellä oli suhde ystävänsä Paloma Jimenezin kanssa. Kukaan ei odottanut näistä suhteista mitään vakavuutta. Mutta heistä tuli kohtalokas näyttelijän elämässä.

Dieselin vaimo ja lapset

Paloma Jimenez ei tullut Vin Dieselin vaimovirallisesti. Käytännössä tämä pari on kuitenkin yksi kirkkaimmista ja vahvimmista. Vin Dieselin tyttären Hania Rilyn syntymän jälkeen kaikki ajattelivat, että tähdet osuisivat. Kuitenkin diesel Jimenez päättänyt todistaa kaikille, että rakastaa ja harmoniaa, eikä passiin. Vuonna 2010 Paloma ja Wine olivat poika Vincent Sinclair. Tapahtumasta tuli keskustelun kohta, että näyttelijän suhde malliin on tuomittu. Lopuksi jokainen uskoi tämän parin, kun maaliskuu 2015 heillä oli kolmas lapsi - tyttö, joka oli nimetty Pauline. Tämä nimi on valittu läheisen viinin ystävän Paul Walkerin kunniaksi, joka kuoli murheellisesti kaksi vuotta sitten.

katso myös
  • Charlize Theron ilmestyi ensi "Hurjapäät 8" käsivarsilla Vin Diesel
  • Henkilökohtainen elämä Kristanna Loken
  • Vin Diesel ja Dueyn Dzhonson oli putoaminen, ja viimeinen työtä "Fast & Furious 8»

Amerikkalainen tähti julma kaveri ei piilotahänen perheensä. Useimmissa tapauksissa hänen vaimonsa ja lapsensa ovat mukana punaisella matolla, elokuvien ensi-ilta ja Vin Dieselin esittely. Tämä tähtiperhe on tullut esimerkki siitä, mikä on tärkeää, mitä "sää" on ihmisten rakastamiseksi, eikä virallisia allekirjoituksia ja hylkeitä. Joten kuuluisa Vin Diesel on kaksi ristiriitaista tilan kerralla. Toisaalta hän on suuren perheen onnellinen pää, ja toisaalta lainsäädännöllinen, on edelleen kadehdittava poikamies.

Vin Diesel ja hänen vaimonsa Paloma Jimenez

Vin Diesel vaimonsa kanssa Riddickin ensi-iltansa Los Angelesissa

Vin Diesel hänen perheensä kanssa avajaisissa tähti on Walk of Fame