Pop Jennifer Lopez

Amerikkalainen tähti - laulaja, tanssija, näyttelijäJennifer Lopezin menestyvä yritys nainen tuli kuuluisaksi paitsi hänen kyvyistään, myös hänen erinomaisista muodoistaan. Sen ylellinen "viides kohta" on ollut keskustelunaihe monen vuoden ajan. Miehet palvovat tähtiä, ja naiset ovat yleensä hänen kaltaisiaan. Lisäksi Jennifer Lopez itse on ylpeä saaliastaan, joka jopa päätti vakuuttaa hänet miljooniksi dollariksi. No, hän todella ansaitsee huomiota!

Parametrit Dzhennifer Lopes figures

Kuuma latinalaisamerikkalainen, alunperin Bronxista,On kadehdittava lomakkeita. Ja tähti kaikella tavalla osoittaa tämän, pukeutumista ylellinen, sopiva wc, syvä leikkaukset ja decolleté. Jennifer Lopez on kuvion tyypin omistaja. Sen kasvu on 1,67 m, se painaa noin 55-56 kg. Mutta parametrit tähti 94-65-100 cm.

Jay Lo on saavuttanut valtavan menestyksen paitsiMusiikki ja elokuva, mutta myös suositteli muotiteollisuutta luomalla tuotemerkin J.Lo. Hän tuottaa omalla nimellään kokoelman vaatteita ja hajuvesiä, jotka ovat erittäin vaatimattomia.

Pahoja Jennifer Lopez

Erinomaisessa "viidennessä kohdassa" tähdet puhutaan kaikkialla. 46-vuotiaana näyttelijä on ilahduttanut häntä näyttämöllä ja kohottaa katuja lyhyissä mekkoissa. Ja vaikka tänä päivänä laulaja on kilpailija Kim Kardashian, tähti kertoo joka kerta, että se on paras.

Syksyllä järjestettiin Vegas-musiikkifestivaali,jossa laulaja oli ohjelman päävieras. Esityksessä Jennifer Lopez esitteli näyttämöllä kiristettyä aasiansa, joka oli pukeutunut houkuttelevaan valkoiseen uimapukuun. Tällainen lahja sai yleisön lämpimällä ja myrskyisellä suosionosoituksella. Ja laulaja pian lupasi miellyttää heitä uudelleen ja ilmoitti uusista konserteista, jotka suunnitellaan vuonna 2016 Las Vegasiin.

Kaikista hyvin toiveista huolimatta on niitä, jotkaVäitteitä, että Jennifer Lopez teki pakaroiden muovia. Vaikka laulaja itse väittää, että kaikki latinot ovat kuuluisia suuttuvista muodoistaan, ja sen joustava pappi ei ole vain perintö, vaan myös pitkän ja uupuneen koulutuksen tulos.

katso myös
  • Kim Kardashian ei säästele itseään koulutukseen ilmestymisen jälkeen "totuudenmukainen" kuvaa tiedotusvälineissä
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset

Huolimatta siitä, että tähti muutama vuosi sittensynnytti kaksoset, tänään hänen hahmonsa näyttää edelleen seksikkäältä ja naiselta. Ja tämä näkyy kuvissa, joissa tähti tyttärensä kanssa tulee uima-altaaseen. On syytä huomata, että Jennifer Lopezin uimapuku on hyvin kapea, hyvän painon näkyy mahassa ja hänen jalkansa ovat ihailtavia.

valokuva ampua Jennifer Lopez

Jennifer Lopez valkoinen uimapuku

Jennifer Lopez valkoisessa mekossa

Jennifer Lopez lavalla

Kauneus Jennifer Lopez

Jennifer Lopez rakastaa omia leningejä

luonnonkaunis kuva Jennifer Lopezista

Jennifer Lopez ja hänen tyttärensä altaassa

iltakuva Jennifer Lopezista