Rihannan keltainen mekko

Suosittu amerikkalainen laulaja Rihannarakastaa järkyttää yleisöä. Lisäksi paitsi heidän käyttäytymisensä lavalla, myös kuvat vaatteissa. Olemme jo nähneet laulajaa monta kertaa ärsyttävän rehellisistä mekkoista, läpinäkyvistä mekkoista, upeista kampauksista ja meikkeistä, joita käsitellään Internetissä ja kiiltävissä julkaisuissa yli kuukausi. Seuraava suuri julkaisu Rihanna punaisella matolla oli Met Gala, jota kutsutaan myös Oscar-muotimaailmaksi.

Pukeutuminen, jota ei voi unohtaa

Tämä tapahtuma pidettiin 4. - 5.5New York Metropolitanin taidemuseo. Jotta päästäisiin ääneen kuuluvalle sosiaaliselle puolueelle kuuluvien julkkisten joukosta, oli tarpeen ostaa lippu, jonka arvo oli kaksikymmentäviisi tuhatta dollaria. Tällöin tähdet, joilla on maailmanlaajuinen nimi, valitsevat tarkasti tehokkaat leningit ja pyrkivät ylittämään toisiaan. Vuonna 2015, ilmeisesti se tuli kirkkain Rihanna, koska hänen pukunsa kokoontuivat lähellä hänelle kaikki paparazzi, vaikka huomiota kiinnitetään myös Kim Kardashian, Beyonce, Mayli Sayrus ja Dzhennifer Lopes.

Erityisnäkemykset palkittiin Rihannan keltaisesta pukeutumisestajossa volumetrinen juna ja turkisviilu. Joillakin bloggaajilla ja toimittajilla on käsitys siitä, että yksi asiantuntija ei työskennellyt tällaiselle mestariteokselle ja selkeästi useiden vuosien ajan. Kuten myöhemmin, laulajan suulta tuntui, että kiinalainen suunnittelija Guo Pei loi mekon todella kahteen vuoteen. Rihannan keltaisessa mekossa on monimetrinen valtava pyrstö, joka on koristeltu keltaisella turkilla ja joka on kirjoittanut kultakuvioita.

katso myös
  • Kim Kardashian on sekoittanut yleisölle sen epätavallinen paljastava asuja
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Liam Hemsworth ja Mayli Sayrus vietti viikonlopun ympyrän sukulaisten

Rihannan mekko, joka räjäytti verkon, pitkäAika oli näkyvissä ja kuulossa. Tosiasia on, että Internetin käyttäjät alkoivat luoda paljon hauskoja muisteja, joista suosituin niistä tuli samppanjan samankaltaisuus ja pizzan perusta.

Rihanna keltaisessa mekko lähikuva

Rihanna nousee portaita suoralla junalla

Rihannan henkivartijat auttavat häntä kuljettamaan junaa

Fur coat mannekiiniin

Muistoja Rihannan mekko

Muistuta Rihannan mekko leivonnassa

Meme Rihannan paahdetusta perunamekosta

Meme Rihannan mekko virkattuina virkattuina

Meme Rihannan pukeutuneena pizzan muodossa tomaattien kanssa