Näyttelijä Audrey Hepburnin perilliset näyttivät harvinaisia ​​kuvia tähdestä

Yksilöllisen näyttelyn "Audrey Hepburn: kuvakkeiden muotokuvat" kuuluisan brittiläisen näyttelijän pojat osoittivat yleisölle harvinaisia ​​ja tuntemattomia kuvia.

Oscar-voittaja näkyy valokuvissa hänen viehätyksensä, naisellisuutensa ja kauneutensa loisteessa. Nähtäväksi, mitä rouva Hepburn oli nyt myös Internetissä.

katso myös
  • Audily Hepburnia verrataan Emily Ratakeskin kanssa
  • Anne Hathaway Biografia
  • Audrey Hepburn vanhuuteen

Todellinen tyylisymboli

Audrey Hepburn tunnustettiin mallinaelämään. Hän oli kuuluisan ranskalainen couturier Hubert Zivanshin muusikko. Hieno ja silti yllättävä yksinkertaisuudessaan, Audrey'n kuva yrittää kopioida monia kuuluisuuksia nykypäivänään. Mutta on tarpeen tunnustaa, se ei ole niin yksinkertainen, kun kaikki tähti "Rooman lomat" ja "Aamiainen Tiffany" on yksinkertaisesti ainutlaatuinen!

Luonnollisesti uusien, tähän mennessä ei ole tullutjulkaistu valokuvataiteilija, aiheuttivat vakavan levottomuuden lehdistössä ja hänen lahjakkuutensa fanien keskuudessa. Näyttelijä, malli ja hyväntekijä, Luca Dotti ja Sean Hepburn Ferrer, näyttivät mielellään valokuvistaan. Hankkeen päätavoitteena on osoittaa yleisölle, mitä Audrey oli tosielämässä.

Hän oli hämmästyttävä nainen - tyylikäs, tyylikäs, vaatimaton ja lahjakas.

Brilliant Audrey Hepburn oli erittäin vaikea kohtalo

Tunnustettu tyylisymboli, itse Hubert Zhevanshin musiikki

Ensimmäinen merkittävä rooli elokuvassa tuonut hänelle Oscarin

Näyttelijä Audrey Hepburn Multiplayer

Hänen elämänsä viimeisinä vuosina hän avasi hyväntekeväisyyteen