Beyonce ja Jay Zie kasvatetaan

Yksi voimakkaimmista parista maailmassa, Beyonce jaJay Zee, tämä on toinen vuosi aktiivisesti joutunut avioeron huhuihin. Star-perheen katsottiin olevan yksi kauneimmista ja onnellisimmista. Virallisesti Beyonce ja Jay Zi vahvistivat suhteensa vuonna 2011. Kirjaimellisesti häämisen jälkeen he ovat todenneet pariksi "ilman syntiä". Heidän intohimoinen ja intohimoinen rakkautensa voitiin nähdä lavalla yhteisessä kiertueessa, henkilökohtaisissa blogeissa lehdistössä. Vuoden kuluttua häät, kuuluisuuksia oli tytär, Blue Ivy. Vauvan ulkonäkö oli vain vahvistus tähtien kyyhkysten luotettavuudesta ja yhteenkuuluvuudesta.

Kuitenkin vuoden 2014 puolivälissä tiedotusvälineissäVuotaa huhuja, että Jay Z muuttaa Beyoncéa. Toimittajien mukaan hänen valintansa oli amerikkalainen laulaja Rihanna, joka on myös hänen liiketoiminnassaan toimitsija. Tuohon aikaan räppäriin kuuluva vaimo loi näiden väärennösten aktiivisen väärennyksen julkaisemalla valokuvan sosiaalisessa verkostossa, jossa Jay Z oli Beyoncen ja Rihannan kanssa. Hyvin pian nuoret esiintyivät yhdessä konsertissa, jossa he osoittivat yleisölle intohimoisen rakkautensa, intohimonsa ja luottamuksensa toisiinsa.

Viimeisimmät uutiset - Beyonce ja Jay Z pääsevät eroon!

Huolimatta toistensa kovaa tunnustusta rakkaudessaJa lämmin perhekuvia, näyttää siltä, ​​että Beyoncé ja Jay Z väliset suhteet johtavat lopulliseen avioeroon. Kuten laulajan ystävät kertovat, Beyonce on kyllästynyt tekemään anteeksi ja näyttämään onnellisuutta. Kaikki tämä on naamio ja valhe. Itse asiassa Jay Z on pitkään ollut huijaaminen vaimolleen, jonka laulaja itse tietää. Huhujen mukaan pari ei asu yhdessä, ja jopa Beyonce-kiertueella asuu erillinen huone.

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Tuotettu Dzhey Zi paljasti, että jokaisen kappaleen hänen albumi "04:44" hyväksyttiin Beyonce
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti

Niin kauan kuin se on totta, aika kertoo meille. Tällä välin tapahtumien kehitystä on vain seurattava.

Beyonce ja Jay Zi yhteisessä konsertissa kieltääkseen huhuja avioerostaan ​​2

Beyoncé, Jay Zee ja heidän tyttärensä MTV Music Awards 2014 -sarjassa

Beyonce, Jay Zee, Rihanna - rakkaus kolmio