Keith Harington ilmaisi mielipiteensä miesten seksismista elokuvissa

Kun ulkonäkö brittiläinen näyttelijä KiinaHaringtonin televisiosarjan takana "The Throne Game" takasi hänet vahvasti seksisymbolin nimeksi. Tämä tilanne ei kuitenkaan ole miellyttävää Kitaa kohtaan ja hän kertoi meille, mitä hän ajattelee elokuvateollisuuden seksismista.

Haringtonin haastattelu Sunday Times Magazine

Sarjan hullu suosio, mutta samaan aikaanja fanien rakkaus kasvaa kaikkien uusien sarjojen vapauttamisen myötä. Tämä jättää tietyn jäljen hänen henkilökohtaiseen elämäänsä ja tulevaan uraansa. Äskettäin Harington joutuu yhä useammin siihen, että tuottajat ja maalausjohtajat haluavat nähdä hänet vain sankaritariksi tai supermiesiksi, joka joutuu jatkuvasti alttiiksi kameralle. Tämä tosiasia paitsi houkuttelee Kitia, mutta epäilee hänen vaikuttavaa lahjakkuuttaan. Hänen haastattelussaan Sunday Times -lehden brittiläisen numeron Harington myönsi:

"Tuen täysin niitä toimijoita ja näyttelijöitä,jotka jo esittivät kysymyksen siitä, että seksismi kukoistaa elokuvateollisuudessa. Mutta en vain ymmärrä, miksi kaikki puhuvat vain naisista, koska myös miehet kärsivät. Olen melko usein tavannut tämän, ei pelkästään elokuvista, vaan myös valokuvista. Et voi kuvitella, kuinka nöyryyttävää tämä on. Näyttää siltä, ​​että minua irrotetaan vain kehoni, kasvojen ja kiemurien vuoksi. Haluan todella ajatella, että olen väärässä, mutta jos lopulta käy ilmi, että olen oikeassa, luultavasti lähden tästä ammatista, olipa se vaikea minun tehtäväni "
Lisäksi Harington sanoi, että hänen sosiaaliset verkostot ovat yhä enemmän täynnä outoja valituksia joka päivä.
"Tiedät, olin kohtaamaan se, että faniniHe lopettivat minua Kitin hoitoon, ja he kutsuvat minua "Cutie", "Kitten" jne. Tämä paitsi kiusaa minua, mutta se myös pelottaa minua. Miksi, kun käännyt tytön "Doll", hän todennäköisesti on loukkaantunut. Miksi kaikki ajattelevat, että tämä asenne suosikki näyttelijäsi on sallittua? Tämä on väärä. Ja tämä osoittaa jälleen, että seksismia ei ole olemassa pelkästään naisten, vaan myös miesten,
valitti Kit.

katso myös
  • Nicole Kidman asetti Keith Harringtonin epämukavaksi tilanteeksi
  • Fanit "The Throne of Game" sanoi hyvästi susi nimeltä Ghost
  • Keith Harington aikoo asua tyttöystävänsä Rose Leslie kanssa

John Snowin rooli on Kiinan tunnetuin työ

29-vuotias Keith Harington syntyi Isossa-Britanniassa,jossa hän asuu tähän asti. Näyttelijän kykyjä Kitille siirrettiin äidiltään, vaikka lapsuudessaan hän haaveili enemmän journalismista kuin elokuvasta. Vuonna 2008 hän valmistui Lontoon yliopiston draama- ja lavakeskusteluista. Elokuvateatterissa ja teatterissa hän mieluummin pelaa draamatuotteissa. Hänen kuuluisin teos on John Snowin rooli eeppisessä "The Game of Thrones" -elokuvassa.

Britannian näyttelijä Keith Harington

Kit ei pidä siitä, kun häntä pyydetään irrottautumaan kameran eteen

Keith uskoo, että se poistetaan vain ruumiin, kasvojen ja kihartsien vuoksi

Käytännöllisesti kaikissa kuva-istunnoissa Kiinaa pyydetään poistamaan vaatteita

Keith elokuvan "Pompeii" osoitti myös alastomia elin

Keith Harington televisiosarjassa "The Game of Thrones"