Travis Fimmel ja hänen vaimonsa

Australian näyttelijä on nyt aktiivisesti kehittymässäHänen uraansa osallistui useisiin onnistuneisiin projekteihin. Kuitenkin fanit ovat yhä enemmän kiinnostuneita Travis Fimmelistä ja hänen vaimollisesta tai tyttöystävästään. Ja jos elokuvakumppani ei vielä ole käytettävissä, miksi.

Elokuvan esittäjä Travis Fimmel

Travis Fimmel syntyi 15. heinäkuuta 1979Australiassa. Hänen vanhempansa omistavat ja omistavat tähän asti maitotilat, jotka sijaitsevat huomattavan kaukana maan suurimmista kaupungeista. Travisin lisäksi hänen kaksi vanhempaa veljiä kasvatettiin myös perheessä. Maatilalla oleva lapsuus liittyi vakavaan työhön, jonka lapset omistavat melkein koko vapaa-ajastaan. Jopa koulussa opiskelu kääntyi taustalle. Kuitenkin Travis osoitti suurta menestystä jalkapallossa ja jopa voinut päästä joukkueen Australian nuoriso-tiimiin.

Se on toivo menestyksekkään urheiluravan parissaoli syy nuoren miehen siirtämiseen kotimaasta maatilaltaan Melbourneen, mutta trauma oli este Travis Fimmelin ammattilaisjalkapallokoulutukselle. Samaan aikaan hän tapaa David Zeltserin kaupungissa, joka myöhemmin tulee nuoren miehen johtajaksi. Hän vakuuttaa nuorelle miehelle, että hän voi tehdä onnistuneen mallin ja näyttelijän uran, mutta tästä on välttämätöntä mennä Yhdysvaltoihin.

Travis Fimmelin ensimmäinen onnistunut projekti olisopimus muotimerkin Calvin Kleinin kanssa, joka kutsui miehen osallistumaan mainoskampanjaan. Nuoren miehen ensimmäiset näyttelytulokset eivät kuitenkaan olleet niin onnistuneita. Niinpä sarja "Tarzan", jossa Travis oli päärooli, sai yleisön hyvin kylmästi ja pian suljettu. Menestyvä "Beast" Patrick Swayzen kanssa otsikkoroolissa ei kesti kauan johtuen tämän näyttelijän sairaudesta. Travis, joka oli päähenkilön tiimikaveri, pysyi jälleen ilman työtä.

Kuitenkin karismaattinen australialainen kauniin hahmon ja läpäisevät harmaat silmät huomasivat johtajia ja tuottajia. Pieniä rooleja Travis tarjottiin melko usein.

Näyttelijän todellinen voitto oli osallistuminenTV-sarja "Vikings". Travis rooliin johtaja valloittamisen viikinkien Ragnar Lodbrok. Sarja, jonka ensimmäinen kausi julkaistiin vuonna 2012, oli erittäin onnistunut ja oli erittäin suosittu. Vakava debyytti iso elokuva Travis Fimmel oli rooli Anduin Lothar elokuvan "Warcraft" perustuu maailmankuulu tietokonepeli. Toinen tärkeä rooli toimi Travis vuonna 2016 - Stanisław "Cat" Katchinsky elokuvassa mukauttamista romaanin EM Huomautus: "Läntisellä rintamalla ilman muutosta".

Henkilökohtainen elämä ja perhe Travis Fimmel

Tietoja näyttelijän henkilökohtaisesta elämästä ei tiedetä liikaa. Voimme sanoa varmasti, että Travis Fimmel ei ole naimisissa. Vapaa kuvaustilasta, jonka mies mieluummin käyttää yksinäisyydessä, useimmiten hän menee kotimaahansa. Siellä Travis Fimmel kommunikoi perheensä kanssa, veljet, jotka vielä auttavat vanhempiaan hoitamaan kotitalouttaan.

Jos haastattelussa Travis Fimmel, keskustelutulee hänen tyttöystävänsä, hän yleensä vitsailee, sanoen, että hän ei löytänyt hänen. Lisäksi joissakin hänen vastauksissaan näyttelijä antaa melko vaikuttavan luettelon ominaisuuksista, jotka hänen valitsemaansa pitäisi olla. Kaikki tytöt eivät pysty vastaamaan tällaisiin vakaviin vaatimuksiin.

katso myös
  • Travis Fimmelin kasvu ja muut parametrit
  • Henkilökohtainen elämä Travis Fimmel
  • Charlize Theron kiireinen aikataulu: ammunta mainonnassa Diorin ja valokuva ampua GQ-lehden

Tällainen ymmärrettävyys johti jopa huhuihinettä Travis Fimmel - homo tai sininen, mutta mitään todisteita tästä versiosta ei ole vielä löytänyt lisäksi, että ihminen siviilisäädyn säilyy ennallaan ja on epätodennäköistä, että pian pois joukkoon poikamiehiä.

Travis Fimmel nuoruudessaan

Travis Fimmel mainonnassa Calvin Klein

Travis Fimmel sarjassa The Vikings

Travis Fimmel elokuvassa Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmelillä on kaksi vanhempaa veljeä

näyttelijä sanoo, että hän ei ole vielä tavannut rakkauttaan

näyttelijä on edelleen yksin

on huhuja, että näyttelijä on homo