Anton Yelchin perhe

Vuonna 2017 osallistuu hänen kanssaan kaksi elokuvaa: "Pretenders" ja "Thoroughbred". Myös 27-vuotias näyttelijä suunnitteli jo 11. heinäkuuta aloittavan työn trionsiin "Travis", jossa tärkein rooli oli Mila Jovovichin pelaaminen. Mutta kaikki tämä ei ollut tarkoitus tapahtua, ja nyt Anton Yelchinin, amerikkalaisen venäläisen alkuperäisen näyttelijän perhe, surra hänen menettämistään. Muistathan, että tämän vuoden kesäkuun 19. päivänä näyttelijä, joka unohdoi laittaa Jeep Grand Cherokee -sauvansa käsijarruun, painui kuolemaan rautahevosta aitaukseen.

Näyttelijä Anton Yelchinin vanhemmat

Kaveri syntyi Pietarissa juutalaisessaperhe. Starry Anton Yelchin yhtä kuuluisa äiti Irina Korina ja isä Victor Yelchin. Monet eivät tunne heitä Hollywoodin julkkiksen vanhempana, mutta suosivat pari luisteluammattilaisia ​​taitoluistelijoita. Ja hänen isoisänsä, Paavali Antonin isä vuonna 1946, oli ensimmäinen joukkueen pelaaja ja jonkin aikaa koulutteli DKA Khabarovskin nuoria urheilijoita. Ja kaverin setä on amerikkalainen taiteilija, lasten kirjailija ja kirjan graafikko Yevgeny Yelchin.

Syyskuussa 1989, kosmopoliittisen ajanjakson aikana,perhe muutti Yhdysvaltoihin, jossa he elävät edelleen. Tähän mennessä Victor on arvostetun amerikkalaisen luistelukoulun valmentaja. Hän oli valmentanut amerikkalaista taitoluistelua Sasha Cohen, joka ei pelkästään tullut vuoden 2006 olympialaisten hopeamitalistiksi, mutta samana vuonna hän sai Yhdysvaltojen mestarin aseman. Mitä näyttelijän äidille, Irina, hän on erittäin onnistunut jää-show koreografi ja monet amerikkalaiset tv-ohjelmien tekijät ovat kääntyneet hänen avusta.

katso myös
  • Anton Yelchin sai kirjeen turvallisuudeltaan autojen hänen kuolemansa jälkeen
  • Vanhemmat Anton Yelchin arvostellaan, koska järjetön kuoleman hänen poikansa
  • Elämäkerta Antona Elchina

Anton Yelchinin lapset

Kuten tiedätte, tähdellä ei ole lapsia. Totta, hänen henkilökohtainen elämä on hyvin vähän tiedossa: neljä vuotta sitten Anton tapasi Christina Richien, mutta kun hän muutti toiseen kaupunkiin, suhde oli rikki.

Anton Yelchin nuoruudessaan

Anton Yelchin kuuluisa Hollywood-näyttelijä

Setä Anton Yevgeny Yelchin

Amerikkalainen taiteilija Yevgeny Yelchin Uncle Anton

Anton Yelchin äitinsä kanssa

Anton Yelchin äitinsä kanssa

Victor Yelchin Antonin isä

Mama Anton Yelchin Irina

Irinan äiti ja pieni Anton