Laulaja Rihanna koristeli itseään "rohkean numeron" paperilehden kannella

Barbados laulaja Rihanna jälleen"Palaa ylös" Magazine-lehden sivuilla. Muista, että tämä kuvataide taiteilijalle on juhla. Ensimmäistä kertaa hänet kutsuttiin kiiltoon peitetyttöksi aivan 10 vuotta sitten.

Lehden kansilehti

Kaukana vuonna 2007 laulaja oli juurijulkaisi kolmannen studioilmoituksen Good Girl Gone Bad. Tähtien mukaan tämä luomus tuli hänelle eräänlaiseksi vapauden henkilöksi. Kannattaa maksaa kunnianosoitetta: albumi oli luokiteltu "erinomaiseksi" sekä faneille että musiikin kriitikoille.

Pop-tähti poseeraa Sebastian Faenalle

Julkaisemisensa jälkeen Rihanna vain "heräsikuuluisa ". Karibian pop-laulajasta kaikki alkoivat puhua. RiRi julisti sitten tärkeimmän iskulauseensa "Elämä ilman rajoja" ja jatkaa sen noudattamista tähän päivään asti.

Rihanna (Rihanna) koristeli maaliskuussa julkaistun Paper Magazine -lehden numeron

Buntarka, hullu tyttö ja pop-prinsessa!

Ilmeisesti näyttelijä valitsi oikean tien. Hän äänitti viisi menestyvää albumia, kehitti useita vaatekokoelmia (Fenty Puma) ja kenkiä (Manolo Blahnikin kanssa), sai vuoden Philanthropistin nimeksi ...

Rihanna rohkeassa kuvassa tähdellä Paper Magazine

On vaikea luetella kaikkia saavutuksia ja saavutuksiaRihanna kuitenkin kaikessa regalissaan pysyy samana kapinallisena, eksentrisenä nuorena naisena, joka juo alkoholia purkista Grammyssiin ja tansselee bikinit, joissa on strassit Barbadoksen rannalla. Lehden uusi kevätkansi on iskulause #BreakTheRules. Lehden polistav-sivut, näet Rihannan sellaisena kuin hän on: karismaattinen, ainutlaatuinen, kirkas.

Rihanna Christian Diorin, Ballyn, Proenza Schoulerin ja DSquared2: n mekkoissa

katso myös
  • Rihanna on esitellyt uuden kokoelman kengät
  • Tähtäimen taakka: Rihannaa ahdisti pakkomielteinen tuuletin
  • Kaikki puhuvat muodossa Rihanna: takaisin tai tehtävä?

Haastattelujen päätekisteri kertoi ja valokuvauskokonaisuuden idea:

"Päätimme, että olisi hienoa laittaa tällainen taiteilija kuin Rihanna täysin tavallisessa ympäristössä."