Karlie Kloss kokeiltu kuvia Marilyn Monroe ja Odri Hepbern uudessa mainonnan Swarovskin

24-vuotias Carly Kloss - yksi enitenSuosittuja modernin malleja. Vuoden 2016 alkupuolelta lähtien Carly edustaa Swarovski-tuotemerkkiä, jolla on kadehdittava vakaus mainostamalla uusia koruja. Eilen toinen osa Klossin kuvista esitettiin Internetissä. Tällä kertaa malli esiteltiin ennen yleisöä legendaarisen Marilyn Monroen ja Audrey Hepburnin kuvassa.

Carly Kloss kuvassa Marilyn Monroe mainonnassa Swarovski

Carly Kloss kuvassa Marilyn Monroe mainonnassa Swarovski

Kuvat Marilynin kuvassa olivat erittäin mehukkaita

Kuten kuvien valokuvatapahtumasta näytetään, mihinCarly ilmestyi Monroe kuvan luova johtaja brändin Swarovski onnistui saumattomasti tuoda ajatuksensa elämään: tehdä Karli Merilin. Valokuvista 24-vuotias malli tutkii katsojan Doroti Shou, Monroe hahmo elokuvan "Herrat pitävät vaaleaveriköistä". Työskentele kameroiden eteen mallissa, aseta vaaleanpunainen pusero paljain olkapään ja käden päälle. Tuotteen tyyli oli melko mielenkiintoinen, koska Swarovski-rintakorut kiinnittivät lantion ja vyötärön. Mielenkiintoiseen puseroon lisättiin lyhyt suora musta hame ja korkeakorkoiset kengät. Koruja, lisäksi 3 rintakoruja päälle Kloss voi nähdä erilaisia ​​rannerenkaita, korvakoruja ja kaunis kaulakoru. Jos puhumme valokuva ampua, niin valokuvia on nähtävissä vain Carly, mutta neljä miestä, jotka ympäröivät mallia kaikista kulmista, osoittavat hänen erilaisia ​​koriste uudelta kokoelma tuotemerkin.

Carly Kloss Marilyn Monroen kuvassa korumerkin mainoksessa

Carly Kloss Marilyn Monroen kuvassa korumerkin mainoksessa

Marilyn Monroe elokuvassa "Gentlemen Prefer Blondes"

Carlyn mainoksessa ei ammuttu

Uuden Swarovski-kokoelman valokuvanäytelmä

Uuden Swarovski-kokoelman valokuvanäytelmä

Kloss Audreyin kuvassa - hienot klassikot

Hepburnin kuvien valokuvista päätettiin pitää kiinniTyyliin "Tiffanyn aamiainen", jossa legendaarinen Audrey oli Holly Golightlyn rooli. Tätä varten Carly pyydettiin istumaan pöydällä kahvilassa, jossa mallin ei pitänyt juoda vain teetä, vaan myös ihailla Swarovskin koristeita, tutkimalla niitä ja yrittämällä. Jotta valokuvaajia työskentelisi, Kloss teki suuren kampauksen, kuten Audrey, kuuluisassa elokuvassa, ja myös mallinnettu paljon koruja, jotka muistuttavat niitä, jotka olivat Hepburnissa "Tiffanyn aamiaisen" kuvaamisen aikana.

Carly Kloss kuvassa Audrey Hepburn Swarovski-mainoksissa

Audrey Hepburn elokuvassa "Breakfast at Tiffany"

Audrey Hepburn elokuvassa "Breakfast at Tiffany"

Carly Klossin kuvassa Audrey Hepburn nauttii koristeet

Carly Klossin kuvassa Audrey Hepburn nauttii koristeet

Luova johtaja pyysi Clossia kokeilemaan korvakoruja

Carly on hyvin samanlainen kuin legendaarinen näyttelijä

Uuden kokoelman mainos osoittautui erittäin kauniiksi

Uuden kokoelman mainos osoittautui erittäin kauniiksi

katso myös
  • Carly Kloss pelasti maailman ja avaa ohjelmakursseja!
  • Blake Lively tuli toisen tyttärensä syntymän jälkeen
  • Irina Sheik oli kuvattu Love Magazine -hankkeen "salaiseksi" projektille

Kloss kommentoi Swarovski-tuotemerkin kanssa tehtävää työtä

Kuvaleikkeen päättymisen jälkeen Carly päätti sanoa muutaman sanan siitä, kuinka hän työskenteli Swarovski-tuotemerkin uuden kokoelman kanssa:

"Minä todella piti poseeraa sellaisessaepätavallinen valokuvaus. Tämän kampanjan tärkein ajatus uuden kokoelman mainostamisesta on moderni tyyli ja ajattomia klassikoita. Jotta saavutettaisiin mahdollisimman tehokas vaikutus, Swarovskiin luova johtaja pääsi toteuttamaan kulissienäyttelyt kultatiheistä, joissa Marilyn Monroe ja Audrey Hepburn soittivat. Uskon, että onnistumme välittämään tämän idean. Nämä ovat näyttelijöitä, joilla ei ole aikaa. Kuvillaan he pystyivät luomaan tunteen kauniista, vahvoista ja luottavaisista naisista monta vuotta. Olin erittäin tyytyväinen kokeilemaan näiden legendaaristen persoonallisuuksien kuvia. "

Carly piti kokeilla Marilyn Monroen ja Audrey Hepburnin kuvia

Carly piti kokeilla Marilyn Monroen ja Audrey Hepburnin kuvia