David ja Victoria Beckham

Davidin ja Victoria Beckhamin yhdistystä pidetään yhtenä vahvimmista ja onnellisimmista tähtipareista. Vuosien mittaan he ovat osoittaneet ihanteellisen suhteensa muihin.

Victoria ja David Beckham - rakkaustarina

Victoria Adamsin ja David Beckhamin romaani alkoi1997. Tuolloin molemmat puolisot olivat jo suosittuja - Victoria menestyi menestyksekkäästi Spice Girls -ryhmässä, David pelasi jalkapallojoukkueelle "Manchester United". Heidän tapaamisensa tapahtui jalkapallo-ottelussa. Victoria ei pyytänyt Daavidilta nimikirjoituksia, jotka hämmästyttivät hänet paljon, mutta kirjoitti puhelinnumeronsa lippuun, joka muuten pysyy ennallaan. Hän puolestaan ​​vain esitteli itseään huolimatta siitä, että hän haaveili tutustua suositun bändin solistiin. Rakkaus puhkesi ensi silmäyksellä ja suhteet kehittyivät nopeasti.

Vuodesta tutustumisen jälkeen tähdet ilmoittivat sitoutumisestaan ​​ja pian naimisiin.

Rakkaus tarina jatkuu tähän päivään - vuonna 2015 pari juhlii häämäärän 16-vuotisjuhlaa.

Häät ja lapset Victoria Beckham ja David Beckham

Juhlallinen häät tapahtui heinäkuussa1999. Davidin ja Victoria Beckhamin häät järjestettiin kuninkaallisessa mittakaavassa jossakin Dublinin linnoista. Tällä hetkellä David ja Victoria Beckham ovat 4 lasta:

  • Avioliiton aikaan heillä oli jo poika Brooklyn;
  • Kolmessa vuodessa oli myös toinen lapsi - Romeo James;
  • Poika Cruz syntyi perheen kokeman kriisin jälkeen vuonna 2003 - pariskunnan väärinkäsitys johtui huulista Daavidin pettämisestä avustajan Rebecca Luzin kanssa;
  • vuonna 2011 Beckham synnytti tytär Harper Seven - viehättävä pikkutyttö, joka on hyvin samanlainen kuin hänen äitinsä.

Kuinka monta Daavidin ja Victoria Beckhamin lasten on, he eivät itse voi sanoa. Tähdet sanovat, että vaikka he eivät vastusta viidettä vauvaa.

Photoshoots of Victoria ja David Beckham ovat useinNäyttävät muotilehtien sivuilta - pari näyttää erittäin harmoniselta, rakastaa pukeutua samaan tyyliin ja poseeraa kameroiden eteen. Usein voit nähdä Victoria ja David Beckham lasten kanssa muotinäytöksissä - suosittu äiti ei jättänyt lauluuraa vaan myös suunnittelija.

katso myös
  • Nykypäivän Syntymäpäivät Beckhams Harper Beckham
  • Miksi Beckhams suudella heidän lapsensa ... huulille?
  • David ja Viktoriya Bekhem vietetään 18. hääpäivä

Pari oli useita kertoja perhe-elämänsä aikanaNarsistukset, väärinkäsitykset, mutta he yrittävät nopeasti laittaa ylös, älä täyttä elefanttia lentäen ja huolehtivat heidän suhteestaan. Yksi sovintoista päättyi esimerkiksi häät uudelleen, pari tatuointeja hääpäivämäärän ja merkin kanssa: "Jälleen kerran."

David ja Victoria Beckham1

David ja Victoria Beckham2

David ja Victoria Beckham3

David ja Victoria Beckham4

David ja Victoria Beckham5

David ja Victoria Beckham

David ja Victoria Beckham7

David ja Victoria Beckham

David ja Victoria Beckham