elämäkerta Anne Hathaway

Anne Hathawayn elämäkerta ei ole monimutkainenKääntää tai kovaa skandaalia. Tämä tyttö on todennäköisesti houkutteleva hänen lahjakas näyttelijänsä ja poikkeuksellisen ulkonäönsä, eikä mitään, jota hän on verrattu sellaisiin näyttelijöihin kuin Julia Roberts, Audrey Hepburn ja Judy Garland.

Anne Hathaway lapsuudessaan ja näyttelijäuraansa

Tyttö syntyi 12. marraskuuta 1982 Brooklynissa New Yorkissa. Anne Hathawayn vanhemmat liittyivät toimintaympäristöön, äiti oli näyttelijä ja hänen isänsä oli asianajaja.

Ann Hathawayn debyytti näytöllä tapahtui vuonna 1999sarjassa "Ole itsesi." Sen jälkeen hän näytteli muutamassa vuodessa eri elokuvia studiossa "Disney". Ensimmäinen osa "The Princess Diaries" ja Ann toi ensimmäisen suuren menestyksen valettu, samoin kuin ensimmäinen suosion katsojien. Vuonna 2004 tuli jatkoa "The Princess Diaries: Royal Engagement." Lähes kaikki toimijat Enn Heteuey työt onnistuivat, ja hyvin arvioi kriitikot. Hän soitti elokuvissa kuten "Dzheyn Ostin", "Brokeback Mountain", "Rachel Getting Married," "Paholainen pukeutuu Prada" ja erinomaisesti suoritettu rooli kissa naisen elokuvassa "Yön ritarin paluu."

Mutta suurin menestys on tuonut roolistaan ​​musikaali"Les miserables" Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Anne soitti Fantinan osassa ja sai hänelle Golden Globe -elokuvan, Oscar Best Supporting -näyttelijän, BFTA-palkinnon sekä USA: n Screen Actors Guildin.

Anne Hathawayn henkilökohtainen elämä

Anne Hathaway on ollut noin viiden vuoden ajan suhteessaItalialainen liikemies Rafaello Follieri. Hänet pidätettiin kuitenkin petosten ja kavallusten varalta. Ann osallistui myös tähän skandaaliin, mutta siinä tapauksessa vain todistajaksi annettiin ilmoitusta eikä hänelle esitetty ilmoitusta.

katso myös
  • Audily Hepburnia verrataan Emily Ratakeskin kanssa
  • Julia Roberts vangittiin ilman housuja
  • Dzhuliya Roberts on antanut neuvoja nostamalla kaksoset pariskunta Clooney on Ellen DeGeneres Show

Sen jälkeen Ann aloitti suhdetta suunnittelijaankoruja adam Shulman. Vuonna 2012 pari meni naimisiin. Anne Hathawayn yksityiselämää varjelee lapsen puute. Äskettäin ilmestyi, että näyttelijä oli epätoivoinen raskaaksi luonnollisesti, ja hän ja hänen miehensä etsivät jo vaihtoehtoja lapsen omaksumiselle.

Anne Hathaway syntyi 12. marraskuuta 1982

Anne Hathawaya verrataan usein Audrey Hepburniin

Ann Hathaway yhdessä esikoiselokuvassaan Miten tulla prinsessa

Ann Hathaway on paljon elokuvapalkintoja

Fantinin rooli elokuvassa Les Miserables toi näyttelijä Oscarin

Anne Hathaway kuin naaras kissa

Näyttelijä Anne Hathaway

Anne Hathaway miehensä kanssa

Anne Hathaway