Uilla Smita Elämäkerta

Syntymäpäivä Uilla Smita osuus oli 25syyskuuta. Samana päivänä, yhdysvaltalainen näyttelijä syntynyt vuonna 1968. Poika varttui tavallinen perhe. Smithin äiti oli opettaja paikallisessa koulussa, ja hänen isänsä insinööri. Will vanhempansa erosivat, kun tulevaisuudessa näyttelijä oli vain kolmetoista. Se oli siinä iässä, hän kasvaa ja pitkälti luottaa itseensä.

Tietenkin elämäkerta näyttelijä Uilla Smita kyllästetäänperustiedot hänen tähtien työtä. Mutta meidän pitäisi myös kiinnittää huomiota hänen yksityiselämäänsä. 24-vuotiaan näyttelijän naimisissa viehättävä Shiri Carina Zampini. Mutta hänen avioliittonsa tuskin kesti kolme vuotta, minkä jälkeen nuoret ovat haki avioeroa. Aikana elää yhdessä Smithin perheen hän syntyi poika, joka oli saanut nimensä isänsä Willard Christopher Smith III. Lyhentää vanhemmat kutsuivat häntä Trey. Avioeron jälkeen poika jäi äitinsä kanssa.

Toisen kerran Will Smith avioitui kaksi vuotta myöhemmin päällelapsuuden ystävänsä Jada Pinkett. Tässä avioliitto näyttelijä on kaksi lasta - poika Jaden ja tytär Willow. Hänen toinen vaimonsa, näyttelijä asuu edelleen, vaikka noin pari kertaa oli ilkeä huhuja, mikä vaikutti suuresti suhteesta Jada ja Will. Perhe Uilla Smita on toistuvasti ilmestyi hänen elämäkerta osassa paperin. Nuorempi poika ja tytär näyttelijä jopa näytteli elokuvan, ja hänen vaimonsa aina mukana hänen kaikki seremonioita ja kantaesityksiä.

Ura Uilla Smita

Hänen maineensa ansainnut Will Smith ei ole elokuvassa. Ensimmäistä kertaa hänen nimensä kuulosti lähes koko maailman, kun Smith teki hip-hop duo 80-luvulla. Sitten näyttelijä sai ensimmäisen "Grammy" -palkinnon parhaana räppäri. Hän oli myöhemmin merkittävä rooli sensaatiomainen draama "The Prince of Beverly Hills", sitten hänen persoonallisuutensa tuli tunnetuksi joka puolella maailmaa.

katso myös
  • Cannesin elokuvajuhlilla 2017 - punainen matto, avajaiset, tähti ja elokuvan festivaali asuja
  • Dzheyden Smit tuonut Met Gala 2017 leikata rastat
  • Hyvästi, rastat! Will Smith katkaisi hiukset hänen poikansa Jaden

Uransa aikana Will Smith on kahdesti ehdolla "Oscar" -palkinnon neljästi, "Golden Globe". Tänään, mukaan Forbes-lehden näyttelijä on korkein maksettu maailman.

Will Smith ja hänen toinen vaimonsa, Jada Pinkett

Will Smith Oscar 2014

Will Smith ja hänen ensimmäisen vaimonsa Sheree Carina Zampini ja poika Trey