Rihanna - menestynein julkkis mainontaa maailmassa

Barbadoksen kauneus on avain menestykseenKaikista mainoksista, Rihanna ei ainoastaan ​​koristele mainosta vaan myös lisää tuotteen myyntiä. Tämän päätelmän saivat NPD-ryhmän Brandlinkin asiantuntijat, analysoimalla mainonnan kohteena olevien julkkisten hyödyllisyyttä.

Markkinoijat uskovat, että laulajan edistämät tavarat myydään 3,7 kertaa tehokkaammin kuin muiden julkkisten mainokset.

Huolimatta brändistä

On huomionarvoista, että laulajan hämmästyttävä taitoedistää toteutumista tuote ei riipu arvovaltaa tavaramerkki. Se oli yhtä hyödyllinen Puma urheilukengät mainostarvikkeet couture Dior, farkut kuluvat Armani Jeans, kookosmaito Kaustinen luonnollisesti.

Yhtiön analyytikot suosittelivat autoteollisuuttaFirm Jeep tarjoaa yhteistyötä Rihannalle, sillä pop-tähdellä työskennellessään hän lupaa suurimman kaupallisen menestyksen. Ehkä hänen pomonsa kuuntelevat ennusteita ja näemme laulaja istumassa maastoauton pyörän takana.

Houkuttelevuuden salaisuus

Puhuessaan Rihannan hämmästyttävästä kyvystä asiantuntijat huomauttavat paitsi hänen ulkoisista tiedoistaan ​​ja musiikillisista kykyistään, mutta myös muodikkaasta tunnelmasta ja kyvystä vakuuttaa katsojan.

katso myös
  • Rihanna on esitellyt uuden kokoelman kengät
  • Tähtäimen taakka: Rihannaa ahdisti pakkomielteinen tuuletin
  • Kaikki puhuvat muodossa Rihanna: takaisin tai tehtävä?

Top 10

Luettelossa on myös Beyonce, Ne-Yo, Usher, Wiz Khalifa, The Weeknd, Jennifer Lopez, Kevin Hart, tohtori Dre, Khloé Kardashian.

Laulaja ei pelkää eroa

Rihanna Diorin mainonnassa

Rihanna Macille

Laulaja esittelee uuden tuoksunsa nimeltä RiRi

Laulaja toimii yhteistyössä Puman kanssa

Rihanna mainos Gucci

Tähti ja kookosmaito Hydrate Naturalle

Rihanna, Naomi Campbell ja Iman Balmain-merkille

Singer ja Armani Jeans