Eddi Merfi ja Peydzh Annostelijat - kävelee, kahvi ja odottaa vauvan

54-vuotias amerikkalainen näyttelijä Eddie Murphy ei olepiilottaa ilonsa siitä, mistä pian tulee isä. Mies joka aamu ilmestyy julkisesti raskaana tyttöystävänsä Paige Butcherin kanssa, ostaa kahvia ja blithely-kävelyä Studio Cityn Kalifornian kaduilla.

Kuten kävi ilmi, Paige on hyvin nauttinut kahvia

Tällaiset epätavalliset kävelee Eddie Murphyn aikataulussailmestyi niin kauan sitten. Pari kuukautta sitten kukaan ei olisi voinut ajatella, että tämä tähtikuvio olisi helppo löytää yhdessä Studio Cityn kahvilassa. Ja kaiken syy oli tulevan äitinsä intohimo kahville ja aamuretkiä varten. Tähtipari näyttää aina samanaikaisesti ja ostaa saman kahvin. Pukeutunut Eddie ja Page, yleensä urheilun leikkauksen mustissa vaatteissa, ja jalat näet mukavat kengät litteällä pohjalla.

katso myös
  • Eddi Merfi - monta lasta ilman isää "paternal" vaiston
  • Singer Sinead O 'Connor katosi esikaupungeissa Chicagossa
  • Eddie Murphy syntyi yhdeksäs lapsi

Eddie Murphy ei ole ensimmäinen lapsi

Star-näyttelijä lapsi sivutesteristä onyhdeksäs peräkkäin. Edelliset 8 syntyivät neljästä eri naisesta, joista 5 vaimosta Nicole Mitchellista ja Paulette McCanneyn, Tamara Goodin ja Melanie Brownin. Nyt vanhin lapsi on 26-vuotias. Paige Butcher on syntymäpäivä, jonka pari odottaa keväällä 2016.

Morning Eddie ja Page alkavat kahvin kanssa

Hyvä mieli on tärkeä

Aamu kulkee Eddie ja Page

Eddie ja Page on punainen matto

Eddie ja Nicole lasten kanssa

Eddie tyttäriensä kanssa