Viktoriya Bekhem myy hänen yksinomainen auto

Kuuluisa laulaja ja suunnittelija Victoria BeckhamLöytyi Range Rover Evoquen kasvot vuonna 2012. Sitten trendikkäitä sai tämän brändin eksklusiivisen auton. Tällaisten autojen maailmassa on vain 200 kappaletta, puhumattakaan siitä, että Victoria on tuonut mukavasti ja tyylikkäästi sisustukseen.

Autolla myydään isä

Jo kauan sitten AutoTrader esiintyiIlmoitus yksinmyynti Victoria Beckhamin myynnistä. Hän matkusti siihen noin kolme vuotta ja nyt päätti, että on aika osua auton kanssa. Hänen isänsä myydä autoa: hän kommunikoi ostajan kanssa etsivän henkilön kanssa ja osoittaa, jos se on tarpeen. Hinta, jonka halusin saada Range Roverille oli 60 000 puntaa, mutta vasta hiljattain se laski 55 000: een.

Toimitusjohtaja Nick Horwood, jokasitoutui valvomaan tulevaa kauppaa, hänen haastattelussa kertoi seuraavaa: "Tämä auto oli yksi omistaja - Victoria Beckham. Hän matkusti sitä noin kolme vuotta, mutta viime kerralla auto ei ole tarpeellinen. Tämä on yksinomainen malli, joka on tehty kuuluisan laulajan luonnosten mukaan. "

katso myös
  • Nykypäivän Syntymäpäivät Beckhams Harper Beckham
  • Miksi Beckhams suudella heidän lapsensa ... huulille?
  • David ja Viktoriya Bekhem vietetään 18. hääpäivä

Haastattelussa Victoria Beckham vahvisti myynnin

Kun lehdistö sai tietää myynnistäRange Rover, laulaja antoi lyhyen haastattelun ja selitti hänen toimiaan. "Myyn tämän auton, koska Ajatteli, että David ajaisi hänet, mutta valitettavasti tämä ei tapahdu. Se on todella ainutlaatuinen ja minulle tämä auto on erittäin ylpeä. Tämä on ensimmäinen auto, jossa sisätilat ja jotkut ruumiinelementit valmistettiin täysin luonnosteni mukaan. Tämä Range Rover kuvastaa persoonallisuutta ja toivon, että hän löytää pian uuden omistajan ", hän sanoi lopulta.

Victoria Beckhamin kasvot Range Rover Evoque

Victoria Car

Myynnin ilmoitus

On vain 200 tällaista autoa

Auton sisätilat

Laulaja kehitti itsensä henkilökohtaisesti

Kukaan ei käytä autoa

Tämä auto on Victorian ylpeys

Victoria Beckham