Eddie Murphy syntyi yhdeksäs lapsi

Hollywoodin elokuvateatteri Eddie Murphy tuli tänään jälleen kerran isäksi. Hänen suosikki nainen, 36-vuotias Paige Butcher, synnytti tytön.

Äiti ja vauva tuntuvat hyvältä

Tyttö syntyi jossakin yksityisessäLos Angelesin klinikka tänään varhain aamulla. Kun vastasyntyneen isä kuitenkin, kuten hänen äitinsä, kukaan ei kommentoinut tätä asiaa. Kuitenkin People -lehti onnistui kommunikoimaan tämän kauniin pariskunnan virallisen edustajan kanssa, ja tämä sanoi hänelle: "Syntymä meni hyvin. Tyttö ja äiti toimivat hyvin. Vastasyntynyt syntyi 3600 g: n painolla ja lisäys oli 49,5 cm. Eddie ja Paige nimittivät tytär Izzy Una. "

katso myös
  • Eddi Merfi - monta lasta ilman isää "paternal" vaiston
  • Singer Sinead O 'Connor katosi esikaupungeissa Chicagossa
  • Eddi Merfi ja Peydzh Annostelijat - kävelee, kahvi ja odottaa vauvan

Murphy on rekisterinpitäjän isä

Kaikki modernit ihmiset eivät voiylpeillä, että hänellä on 9 lasta. Eddie Murphy kuitenkin osoittaa, että tämä on mahdollista, vaikkei kaikki hänen jälkeläisensä kuuluisa näyttelijä haluaa kouluttaa. Vanhemmilla lapsilla hänellä ei ollut erityisiä ongelmia, ja hän, kuten hänen isälleen, ei antanut heille paljon, vaan osa vapaa-ajastaan. Ristiriita syntyi nyt Murphyn toiseksi viimeisen tyttären kanssa. Hän syntyi 9 vuotta sitten Spice Girlsin entisen solistin ja nimesi Iris Murphy-Brownin. Näyttelijä ei kuitenkaan halunnut myöntää, että tyttö oli hänen lapsensa. Kaikissa hänen haastatteluissaan Eddie sanoi: "En tiedä kenen lapsi on. Parempi kysyä äidiltä. " Kuitenkin, kun isyys testi, tuomioistuin määräsi koomikko maksaa elatus kunnes saavut Iris 18-vuotiaita. Maksut kuukausittain ovat erittäin vaikuttavia ja ovat 35 000 euroa. Tämän päätöksen jälkeen näyttelijä toisinaan alkoi nähdä Iris Murphy-Brownia, mutta äitinsä sanoista hän ei vieläkään halua osallistua kasvatukseen.

Paige Butcher, näyttelijän ystävä, Izzy on ensimmäinen lapsi. Ja tuomitsemalla kuinka innokkaasti nuoret vanhemmat odottivat häntä, heillä ei pitäisi olla mitään ongelmia tytön kasvatuksessa.

Paige Butcher ja Eddie Murphy

Eddie ja Paige Izzy, kauan odotettu lapsi

Joka aamu pari alkoi kahvin kanssa

Paige ja Eddie yhdessä vuodesta 2012

Eddie ja Paige tietää etukäteen miten soittaa vastasyntyneelle

Eddie ja Page ovat aina pitäneet erittäin lämpimän suhdetta

Paige Butcher näytti juuri ennen raskautta

Raskauden aikana Paige yritti pitää itsensä kunnossa

Izzyn lisäksi näyttelijällä on kahdeksan muuta lasta