Viktoriya Bekhem valmistelee upeita kakkuja

Victoria Beckham, 42, on piilotettu lahjakkuus,josta hänen fanit eivät edes epäilty. On selvää, että suunnittelija voi valmistaa herkullisia jälkiruokia. Äskettäin äiti neljä lasta paistettu lautasellinen kakkuja "Brownie", joka Romeo ja Cruz kuljettaa lomalla kouluun.

Tällainen erilainen

Ensimmäistä kertaa maailma sai tietää Victoria Adamsista (Beckham), mitennoin ryhmän Spice Girls -tapahtumasta. Valmistuneen laulun jälkeen "Posh Spice" (Chic) tuli näyttelijä, joka oli soittanut teatterissa "Party in the Park". Avioliitto kadehdittava kääpiö David Beckham lisäsi suosion kauneutta ja hän alkoi toimia aktiivisesti mainettavien brändien mainoskampanjoissa. Tämän seurauksena Vicki loi oman brändinsä Victoria Beckhamin, joka tuli couturieriksi.

katso myös
  • Nykypäivän Syntymäpäivät Beckhams Harper Beckham
  • Miksi Beckhams suudella heidän lapsensa ... huulille?
  • David ja Viktoriya Bekhem vietetään 18. hääpäivä

Kokin makeiset

Mrs. Beckham julkaisi Instagramissa tilannekuvan suuresta lautasesta täynnä suklaakakkuja. Paperi, joka seisoo herkullisen keskuudessa, on kirjoitettu:

"Brownie Beckhamista."

Jätteet olivat yllättyneitä, ajattelematta yrittäjyyttäkuuluisan jalkapalloilijan vaimo päätti järjestää henkilökohtaisia ​​kakkuja tai avata erikoisvalmisteita, mutta totuus oli vielä mielenkiintoisempi. Victoria-kirjassa olevaan viestiin on kirjoitettu:

"Kesän loma koulussa. Kuka olisi tiennyt, että voisin tehdä sen? Äidin tehtävät. Tein parhaiten. "

Mietin, että Vicki kokeili luomistaan ​​henkilökohtaisesti. Julma, jonka luku eroaa hoikkuudesta ja hauraudesta, valvoo huolellisesti ruoan kalorisisältöä eikä syö makeisia.

Victoria Beckham näytti "salaisen" lahjakkuutensa

Victoria Beckham paisti paljon Brownie-kakkuja

Suunnittelija loi herkullisen ruoan Romeo ja Cruzin koululomalle

Beckham ei kokeillut makeita asioita

Wiki voidaan nähdä kakku kädessä vain valokuvan aikana

Kauneus kieltää makea harmonisen hahmon vuoksi