Travis Fimmelin yksityiselämä

Nuori ja houkutteleva australialainen näyttelijäTravis Fimmel, joka menneisyydessä osoittautui onnistuneeksi malliksi, on paljon faneja ympäri maailmaa. Tytöt ja naiset, jotka ovat kauan pitäneet komeasta, ihmettelevät, miksi hän ei ole vielä eronnut poikalapsen kanssa eikä ole löytänyt sitä, joka tekisi hänet onnelliseksi.

Kynsirenkaan puuttuminen sormillakomea nuori mies melkein aina tulee juorut ja spekulaatiot. Samanlainen tilanne on havaittu - lehdistössä toistuvasti on huhuja, että Travis Fimmel on sininen, ja hänen henkilökohtaisen elämänsä puuttuminen vain vahvistaa nämä epäilyt.

Kuitenkin kuuluisa näyttelijä ja hänen virkamiesedustajat eivät vahvista näitä juoruja ja raportoivat nuoren perinteisestä seksuaalisesta suuntautumisesta. Yritetään ymmärrä, mitä tapahtuu juuri näyttelijä Travis Fimmelin henkilökohtaisessa elämässä ja onko hänellä perhe ja lapset.

Travis Fimmel -elokuvan henkilökohtainen elämä

Vaikka Travis Fimmel pian kääntyy 37: eenvuotta, hänet ei koskaan virallisesti naimisissa ja kaikki vapaa-aika mieluummin viettää valtavaan maatilaan, joka sijaitsee Australiassa lähellä Melbournea. Siellä hän vietti kaiken lapsuutensa, ja hänen veljensä veljet pysyivät yhä tottelemattomina kotimaahansa.

Lisäksi luotettavia tietoja siitä, miten,että nuori mies, joka yhdistää ainakin romaanin läpäisseensä tytön kanssa, lehdistössä ei ole saatavilla. Ehkä Travis Fimmel on niin salamyhkäinen, että hän ei salli kenenkään ulkopuolelta puuttua hänen henkilökohtaiseen elämäänsä ja ehkä hänellä ei ole koskaan ollut suhteita vastakkaiseen sukupuoleen.

Tietoja näyttelijän lapsista ei ole saatavilla. Toimittajien ja fanien mukaan hän on täysin yksin ja lähitulevaisuudessa ei edes suunnittele hankkimaan perhettä.

Tietenkin tällaista tilannetta ei voitu jättää ilmanmuiden huomion. Monet ihmiset, jotka jopa kiinnostivat Travis Fimmelin luovuutta ja henkilökohtaista elämää, ajattelivat hänen suuntautumistaan ​​ja esittävät oletuksen, että nuori mies on homo.

Vaikka näyttelijä ja hänen edustajansa eivät olekatsoi tarpeelliseksi vahvistaa tai kieltää nämä tiedot, itse asiassa sulkea pois vetovoima Travis miesten edustajat eivät voi. Oikeudenmukaisuuden vuoksi on syytä huomata, että mikään mausteinen tilanne ei ole nähnyt kuuluisaa näyttelijää, eikä mikään toimittajista koskaan kutsunut hänen "puoli" mahdolliseksi nimeksi.

Kaikki oletukset ja oletukset, jotka koskevatGay Travis Fimmel rakennettu yksinomaan siihen, että 36-vuotias mies ei ole omaa henkilökohtaista elämää sekä hänen osallistumisensa kampanjoihin alusvaatteet mallina.

Jotkut kuvat nuoren mallistaihmiset näyttävät pikemminkin pikanttisilta ja provokatiivisilta, mutta ei ole mitään syytä pohtia heitä epäsuoran vahvistuksen miesten epätavanomaisesta seksuaalisesta suuntautumisesta. Lisäksi pitkään Travis Fimmel esiintyi yleisön keskuudessa sekä elokuvissa että valokuvissa, yksinomaan miehekkäin.

katso myös
  • Travis Fimmelin kasvu ja muut parametrit
  • Travis Fimmel ja hänen vaimonsa
  • Linda Evans pidätettiin ajamiseen päihtymässä

Ilmeisesti huhuja ihmisen ympärilläjulkkikset lakkaavat vasta, kun hän ilmoittaa virallisesti häistä ja ensimmäisen lapsensa syntymästä. Travis Fimmelin fanit voivat odottaa samaa tyttöä tapaamaan matkallaan!

Aiemmin Travis Fimmel oli onnistunut malli

nuori mies osallistui mainontaan alusvaatteisiin

valokuvan näyttelijän menneisyydestä

Travis Fimmel aiemmin - CK: n kasvot

ystävänsä Sharon Osbournen kanssa

Tänään Travis Fimmel näyttää mieheksi

Travis Fimmel houkuttelee monia faneja ympäri maailmaa

Travis Fimmel ja hänen vaimonsa Ozzy Osbourne Sharon

Travis Fimmel ei ole onnellinen hänen henkilökohtaisessa elämässään