Taiga teki Kylie Jennerille upean lahjan syntymäpäivälleen

Varmasti, Taiga oli niin innokas miellyttämään häntätyttö Kylie Jenner, että hän esitteli hänet läsnäolollaan nimensä päivä ennen ajankohtaa. Rapper antoi nuorimman sisarensa Kim Kardashian Mercedes-Maybachin, joka on vähintään 190 tuhatta dollaria.

Brag of Kylie

Kylie Jenner juhlii 19. syntymäpäivänään 10. elokuuta,mutta on jo alkanut vastaanottaa ja osoittaa lahjojensa sadon. Viikkoa sitten tytöllä oli valkoinen-punainen pentu, jonka hän esitteli hänen parhaan ystävänsä Georgina Woodsin mukaan ja eilen kauneus esitteli Instagramissa leikkeen, jossa oli kallis poikaystävä lahja, kirjoittaen:

"Kiitos, vauva."

Muutama tunti julkaisemisen jälkeen paparazzi vangittiin Kaili ja Taiga, joka järjesti yksinoikeuden auto test drive.

Antelias Cavalier

26-vuotias poikaystävä klaanin edustajastaKardashiania ei voi kutsua tyhmältä. Maybach S600: n perusmallin hinta alkaa 190 tuhatta dollaria, ja hän selkeästi ei halunnut valita rakastetulle halvemmalle vaihtoehdolle.

Fanit ovat hämmästyneitä siitä, miksi Taiga, joka tällä hetkellä on taloudellisia vaikeuksia, tekee Kylystä näin kallis lahjan ja joutuu velkaan.

katso myös
  • Vozmutitelnitsy rauhallisuus Kendall ja Kayli Dzhenner julkaisi provosoiva linja T-paitoja!
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa
  • Kylie ja Kendall Jenner juhli Isänpäivä Keytlin Dzhenner

Hyvä perinne

Musta muusikko palvelee huippuluokan autoja ja viime vuonna 18-vuotisjuhla Kylie sai häneltä kaksi autoa kerralla: Ferrari ja Gelendvagen, joiden kokonaiskustannukset ylittivät puolen miljoonan dollarin.

10. elokuuta Kylie Jenner juhlii 19. vuosipäivää

Taiga Kylie tehty lahja on 190 tuhatta dollaria

Kylie Jenner on tyytyväinen

Laulettu video, jonka tyttö lähetti Instagram

Näin uuden tähden koneen salonki näyttää

Tällaisen mallin vähimmäishinta on 190 tuhatta dollaria