Kylie Jenner osoitti todelliset kasvot ilman meikkiä

Kylie Jenner, joka äskettäin juhlisti häntäBahamalaisten 19. vuosipäivä, piilottamalla hänen todelliset kasvonsa paksun kipsikerroksen alla. Ja turhaan! Kuten kävi ilmi, ilman meikkiä, se näyttää paljon nuoremmalta.

Täydellisellä paraatilla

Aina kun Kylie meni, ennen kuin hän lähtee, hänvälttämättä ohjaa maratonia, ei rajoittuen ripsivärien ja huulipunan käyttöön. Todellisuus TV-näyttelyssä, värisävy, korostuskynä, jauhe, monoteni, punastua ja kaikenlaisia ​​kauneusvälineitä. Jopa rannalla tai myymälässä Kardashian klaanin edustaja esiintyy taisteluvalmiudessa.

Luonnonkauneus

Yksi näistä päivistä sivulla Kylie Instagramissa ilmestyimuutamia harvinaisia ​​kehyksiä. Heille tyttö on painettu käytännössä ilman meikkiä. Kävi ilmi, että hänen kasvonsa täynnä pisamia lisäksi hänen kasvonsa on akne, joka yleensä piilottaa meikki.

katso myös
  • Vozmutitelnitsy rauhallisuus Kendall ja Kayli Dzhenner julkaisi provosoiva linja T-paitoja!
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa
  • Kylie ja Kendall Jenner juhli Isänpäivä Keytlin Dzhenner

Kaatumiset kokivat pienen shokin, koskaErona brunetin tavanomaisen kuvan ja näiden kuvien välillä on silmiinpistävää. Näyttää siltä, ​​että heitä kaapataan täysin erilainen henkilö. Kypsät naamiointi, Kylie näyttää muutaman vuoden nuoremmalta, tilaajat sanovat, juuri hänen nuorena iässä!

Kylie Jenner on tunnettu rakkaudestaan ​​kirkkaaseen meikkiin

Meikkaus on myös rannalla

Ilman make-up, 19-vuotias Kylie näyttää nuorekkaammalta

Kylie päätti jakaa kuvia faniensa kanssa ilman meikkiä

Jennerillä on pimples ja freckles

Tunti myöhemmin: Täällä TV-tähti on jo paraati