Internetin käyttäjät arvostelivat kuvaa Rihanna ja hänen veljentytärsä

Rihanna jopa ylti omat fanit,Otettuasi Instagramissa sivulle kiistanalainen valokuva. Kehyksessä, alaston laulaja suutelee huulilla paljain 3-vuotiaan veljentytär Majesty kylpyhuoneessa. Mitä RiRi ei ollut kuullut hänestä ...

Kind aunt

28-vuotias Rihanna ei ole vielä hankkinut omia lapsiaan, mutta hän rakastaa lapsia. Laulaja rakastaa lastenhoitoa veljentytärsä Majesteettinsa kanssa, joka tarvitsee myös jumalansa.

Iloinen söpö pieni tyttö vanhemmatJätä se RiRin hoitoon. Yhdessä pienen kanssa esiintyjä menee ostoksille, menee lepoon ja harrastaa vain arkipäivää. Valokuvakertomus vapaa-ajasta Madgen kanssa, hän usein sijoittaa sosiaalisiin verkostoihin, saavat meriä kohteliaisuuksia seuraajilta. Kuitenkin tällä kertaa Dracon ystävän entinen flirtti hyökkäsi kritiikkiä vastaan.

Virheellinen toiminta

Epäselvä kehys ilmestyi Rihannan tililleeilen, mutta johti jo kiivaan keskustelun verkkoon. Kuvassa näkyy Rihanna ja Majesty uiminen kylpyhuoneessa. Kaikki, mutta tyttö ja laulaja kuvataan täysin alasti ja suudella. Monille tämä hetki ei näyttänyt koskettavan, mutta luonnottomalta.

Kriitikot uskovat, että tällainen ilmentymä ei ole sallittuatunteita tytölle, ja vielä enemmän tällaisten kuvien sijoittamista Internetiin. He huomauttavat oikein, että jokainen pedofiili voi tallentaa valokuvan vauvan kanssa. Tämän seurauksena seuraajat suosittelivat, että RiRi synnyttää lapsensa ja lopettaa "korvaavan" sisarensa tyttären hyökkäyksen kohteeksi.

katso myös
  • Rihanna on esitellyt uuden kokoelman kengät
  • Tähtäimen taakka: Rihannaa ahdisti pakkomielteinen tuuletin
  • Kaikki puhuvat muodossa Rihanna: takaisin tai tehtävä?

Näyttää siltä, ​​että Rihanna ei hyväksy negatiivisia kommentteja, koska hän ei poistanut kehystä sivultaan.

Rihanna järkyttynyt Internetin käyttäjille

 Rihanna ja Majesty suljetaan alasti kylpyhuoneessa

Tähti viettää paljon aikaa Majestyn veljenparin kanssa

Laulaja usein vie vauvan matkoilla

Tyttö seuraa tähtiä sosiaalisiin tapahtumiin

RieRee kastoi veljentyttään Barbadoksella