Media kertoi Kylie Jennerin raskaudesta

19-vuotias Kylie Jenner ei ole ilman syytäepäillään olevan raskaana. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän sekä poikaystävänsä, rapper Taigansa, kävi gynekologissa, joka seurasi raskaana Kim, Courtney ja Black Chin.

Vastaanotto erikoislääkärin kanssa

Käy Kylie Jennerissä perheen gynekologin kanssaKardashianov Paul Kraneu ehkä meni huomaamatta, jos tyttöä ei seurannut rappu Taiga. Toimittajat ehdottivat, että jos se olisi rutiininomainen rutiinitarkastus, Kylie ei ottanut häntä rakastajansa kanssa.

Päätelmä oli itsestäänselvyys. Kardashian-Jennerin sisarten nuorin Kylie odottaa lasta ja on ymmärrettävää, että vauvan isä halusi mennä hänen kanssaan naislääkärille.

Äkillinen väsymys

Aikana hänen käyntinsä Beverly Hillsin lääkäriin, Jenner oli sairaana ja sängyssä koko päivän. Hän itse kertoi tästä Snapchatissa kirjoittaen:

"En lähtenyt nukkumaan tänään."
katso myös
  • Vozmutitelnitsy rauhallisuus Kendall ja Kayli Dzhenner julkaisi provosoiva linja T-paitoja!
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa
  • Kylie ja Kendall Jenner juhli Isänpäivä Keytlin Dzhenner

Muista, Kylie ja 26-vuotias räppäri Taiga, joka19 marraskuu kääntyy 27 vuotta vanha, on noin kaksi vuotta. Jos tietoja kiinnostavan asema Jenner vahvisti, muusikko, tämä vauva on toinen, kun kaikki on pojan Taiga Musta Chyna, joka äskettäin synnytti tyttären, veli Rob, Kylie Kardashyanu.

Kylie Jenner odottaa vauvaa?

Kylie Jenner poikaystävänsä rappu Taiga

Pariskunta nähtiin perheen gynekologin Kardashyanovin tutkimuksessa

19-vuotias Kylie Jennerin romaani ja 26-vuotias räppäri Taiga kestävät noin kaksi vuotta

Muusikko ja kultaseni ja poika

Uudenvuoden tytär Black Tea ja Rob Kardashian