Beyonce ajatuksen: politiikka tai musiikkia?

Aktiivinen kansalaisuus Beyoncé ja hänen miehensäJay Zee on tunnettu pitkään, mutta kukaan ei odottanut, että musiikilliset ja luovat tavoitteet estäisivät heidät tyydytyksestä. Pari osallistuu lukuisiin hyväntekeväisyys ja sosiaalisia projekteja, läheinen ystävä perheen entinen Yhdysvaltain presidentti, ja nyt mukaan American iltapäivälehdet, ajatus poliittisen uran.

Beyonce miehensä kanssa esityksen jälkeen

Onko Beyonce valmis vaaleihin?

Aikaisemmin länsimaalaiset media katsoivat vaihtoehtoasyntyminen uuden hahmo poliittisessa järjestelmässä, mutta vetosi Dzhey Zi ja hänen uskomaton kunnianhimoa. Muutama päivä sitten, online iltapäivälehti MediaTakeOut kuulosti täysin vastakkaista näkemystä: perhe luottaa Beyoncé ja sen erinomainen maine. Mukaan toimittajille, henkilökunta joukkue laulaja kutsui poliittisten konsulttien ja on kehittänyt strategian vaaliohjelman. Iltapäivälehtien väittää, että laulaja aikoo olla ehdokkaana vuonna 2018 virkaan Los Angeles toimenpiteen.

Michelle Obama ja Beyonce

Michelle Obama ja Beyoncé ovat ystäviä ja osallistuvat hyväntekeväisyysprojekteihin

Beyonce osallistuu aktiivisesti sosiaalisiin projekteihin

Beyoncé on vapaaehtoinen monissa humanitaarisissa rahastoissa

Poliittiset tavoitteet Beyonce - fiktio tabloid MediaTakeOut!

Beyoncen poliittisten tavoitteiden uutisetPaljon kysymyksiä paitsi fanien, mutta myös show-liiketoiminnan maailmassa. Tästä syystä tähtien viralliset edustajat kiirehtivät antamaan huhuja ja vakuuttaa, että laulaja ei aio lopettaa musiikillisen uransa.

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Tuotettu Dzhey Zi paljasti, että jokaisen kappaleen hänen albumi "04:44" hyväksyttiin Beyonce
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti

Beyoncé ei aio lopettaa musiikillista uransa

Amerikan historiassa on ollut useita esimerkkejä,Kun ihmiset osoittavat liiketoiminnan tuli osa poliittisen eliitin valtion, niin todennäköisyys, että Beyonce ja hänen miehensä Dzhey Zi haluavat ilmaista itseään politiikassa, se on täysin mahdollista.

Star-puolisot ovat ystäviä entisen Yhdysvaltain presidentin perheen kanssa

Star-puolisot ovat ystäviä entisen Yhdysvaltain presidentin perheen kanssa