Jennifer Lopez pelkää hänen elämäänsä tuulettimen takia

Dzhennifer Lopes, järkyttynyt oikeuden päätökseen tapauksessa vaanii hänen Stalker, menetti nukkua ja ruokahalu. Taiteilija kokee paitsi itseäni, mutta pelko turvallisuudesta lapsiaan.

Outoa tuuletin

Viime kesänä 47-vuotias Jennifer Lopezilmestyi vanha poikaystävä, joka oli huuhtoutunut tähtien tunteisiin. Ensin 64-vuotiaan Tim McLanahan lähetti hänen kirjeensä, ovet, lahjapaketit päivittäin, vartioi hänet kulissien takaa ja jopa ajoi kauneusautoa, kun hän meni Las Vegasiin Los Angelesiin. Sitten kiihkeä herrasmies halusi tavata kasvotusten ja käveli Lopezin talon pihalle, jonka jälkeen poliisi pidätti hänet.

Dzhennifer Lopes

Dzhennifer Lopes

Tapahtuman jälkeen miehen kuoli, mutta kirjaimellisestiennen uudenvuoden juhlapäivää hän ei mielellään pitänyt uutisia laulajan ja drake-romaanista, otti vanhan lähettämällä kukkiaan nopeasti toipuvien toiveiden mukaan, vaikka Jay Lo ei ajattanut satuttaa.

Jennifer Lopez ja Drake

Jennifer Lopez ja Drake

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Rajoitusjärjestys

Tällä kertaa Jennifer ei siedä eikä kääntynytJossa pyydetään kieltämään McLanahanilta ottamasta yhteyttä ja lähestymään häntä ja hänen perheenjäseniään lähemmäksi kuin 100 metriä. Tuomari kirjoitti väliaikaisen määräyksen, jonka voimassaolo päättyi eilen, sillä asiakirjaa ei jatkettu Lopezin pyynnöstä huolimatta.

Huomautuksissa, jotka asianajajat saivatTaiteilija, sanotaan, että tuomioistuin ei löytänyt oikeudellista perustetta antaa pysyvän määräyksen. Kun julkkis asianajajat yrittävät ratkaista ongelman, hän pelkää vapauttaa kaksoset Max ja Emma talosta.

Jay Lo ja hänen lapsensa

Jay Lo ja hänen lapsensa