Bradley Cooper järjesti salaisen vauvan suihkua raskaana olevalle Irina Shakeille

Hyvin pian ensimmäinen lapsi syntyyBradley Cooper ja Irina Sheik. Se, että ennen merkittävää päivää heille ei ole kovin pitkä, perinteinen vauva suihkutila, joka järjestettiin rakastetulle näyttelijälle, todistaa.

Suljettu tapahtuma

Osapuoli, josta kaikki onnittelivat 31-vuotiaitaIrina Sheik, joka toivoi hänen helpon syntymänsä ja terveen vauvan, pidettiin viime tiistaina Los Angelesissa. Jotta ei taakka äiti lapsensa vaivaa, 42-vuotias Bredli Kuper otti järjestämisestä festivaalin, valitaan yksi muodikkaita ravintoloita, sisustus sitä värejä mukaan lapsen sukupuoli, jotka he jo tietävät, kirjoittaa ulkomaiset tiedotusvälineet.

Vieraat antoivat tähtien tulevan perillisen pari suunnittelija vaatteita, leluja ja hyödyllisiä asioita. Taulukoissa oli monia herkullisia ruokia, jotka kaikki söivät kädellään.

Bradley Cooperin tuleva isä

Bradley Cooperin tuleva isä

Tuleva äiti Irina Sheik

Tuleva äiti Irina Sheik

Irina Sheik kertoi raskaudestaan ​​näyttelyssä Victoria39; s Secret-2016

Irina Shayk kertoi raskaudestaan ​​show Victoria "s Secret-2016

Sulje ympyrä

Sisäpiirin mukaan puolue oli vaatimatonta ja hiljaista. Mallinukke, joka sijaitsee tiineysajan loppuvaihetta, on hyvin ärtyisä ja jokainen yksityiskohta on voitava nostaa sitä ulos itse, joten tulevaisuus isä, huolehtii hänen malttia, ei kokoontunut väkijoukko. Siksi lehdistössä ja verkossa ei ole kuvia vauvan suihkulla.

Irina Sheik ja Bradley Cooper tulevat pian vanhemmiksi

Irina Sheik ja Bradley Cooper tulevat pian vanhemmiksi

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Kuinka saada toimittajat pois henkilökunnaltalaitokset, jotka muuten, allekirjoitti paperit eivät paljasta yksityiskohtia juhla, lisäksi viisi minuuttia vanhempien juhlissa oli useita pareja läheisiä ystäviä, äiti Kupera Gloriya, joka on hyvin lähellä valinnut yhden hänen poikansa ja hänen äitinsä Olga huippumalli.

Irina Sheik äitinsä Bradley Cooperin kanssa

Irina Sheik äitinsä Bradley Cooperin kanssa

Irina Sheik äitinsä Olga kanssa

Irina Sheik äitinsä Olga kanssa