Dzhennifer Lopes esitteli Aleksa Rodrigesa äidilleen

Mitä sisäpiiriläiset sanovat, JenniferLopez rakentaa kauaskantoisia suunnitelmia uudelle poikaystävänsä Alex Rodriguezille. Näyttelijä on tehnyt erittäin merkittävän askeleen itselleen, esittämällä baseball-pelaajan äidilleen Guadalupe Rodriguezille.

Kävele kolmikko

Toisin kuin Jennifer Lopezusein riidelee hänen uuden poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa, ystävät jatkavat tavata. Sunnuntaina paparazzi tarttui makea pari New Yorkin kaduilla. Yrityksen kyyhkyset oli laulaja Guadalupe'n äiti, joka muuten on sama nimi kuin hänen potentiaalioaan - Rodriguez.

Jennifer ja Alex pitivät käsiään ja näyttivät sisältöä ja onnistuivat. Hymy ei jättänyt kasvojaan, ilman sanoja ymmärrettiin, että he nauttivat heidän suhdettaan karkkia-kimpussa.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Lovers Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez

Makea pari Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez

Äidin hyväksyntä

Mielestäni ystävällinen ilmapiiri, joka näkyykuva, tyttären tytär piti rouva Rodriguezia. Riippuvuudessa Jay Lo ristiriidassa äidin kanssa, joka halusi tanssijan tyttärensä vakavasta koulutuksesta. Nyt kaikki konfliktit ovat takana, Guadalupe on ylpeä hänen lahjakkaasta tytöstään ja, kuten jokainen äiti, haluaa lapsensa onnellisuutta.

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez New Yorkissa

Guadeloupe Rodriguez, Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez New Yorkissa

Guadalupe Rodriguez ja ystäville Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez

Alex Rodriguez ja Jennifer Lopez ja hänen äitinsä

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Rehellisesti ja avoimesti

Jennifer tuntee Alexin liian kauanpelkää, että se rikkoisi hänen sydämensä, sanoi ystävä laulaja. Hän tiesi, ettei hän ollut esimerkillinen perheellinen mies, uskoton vaimolleen, mutta hän uskoo, että sille voimaa alistaa piintynyt elostelija, joka oli ollut sängyssä Keyt Hadson, Madonna, Cameron Diaz, eikä vain lisätä luetteloon voittojen rakastava urheilija.