Irina Sheik ja Bradley Cooper muuttuivat vanhemmiksi

Viime yönä tiedotusvälineet kertovat 31-vuotias Irina Sheikin syntymästä ja 42-vuotiaasta Bradley Cooperista. Tämä iloinen tapahtuma ei tapahtunut muutama päivä sitten, mutta muutama viikko sitten insistöi sisäpiirin.

Ihana uutisia

Tiedot, joita venäläinen supermalliIrina Sheik antoi poikaystävänsä, Hollywoodin näyttelijä Bradleyn Cooperin, heidän ensimmäinen lapsensa tuli ulkomailta. Tiedot ovat enemmän kuin luotettavia. Alun perin tämä oli arvovaltainen People-lehden ilmestynyt ja sen jälkeen vahvistanut tähtipari-edustaja.

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Paul vauva, joka, kuten länsiPaina, vanhemmat löytävät vain synnytyksen, eikä lapsen nimeä mainosteta. Jotkut lähteet väittävät, että julkkikunnalla oli poika nimeltä Bradleyn isä, joka kuoli vuonna 2011, Charles. Toinen informantti on ristiriidassa heidän kanssaan, sanoen, että Cooper unelmoi tyttärestä ja on nyt erittäin onnellinen, koska hänellä on nyt se.

Pidämme käsiämme tapahtumien pulssissa, tilanne pian selvitetään.

Kävele synnytyksen jälkeen?

On huomattava, että 30. maaliskuuta, oletettavasti josyntymän jälkeen lapsen, paparazzi kiinni Sheik seurassa äitinsä Olga Shayhlislamova kaduilla Los Angeles. Naiset kävivät elintarvikemarkkinoiden talon lähellä, jossa kaksi osti mojova paketti mansikoita. Irina käytti mukava vapaa mekko ja sitten kukaan ei huomannut, että raskaana vatsa malli ei tunnu niin iso.

Irina Sheik äiti Olga vieraili päivittäistavaramarkkinoilla

Irina Sheik äiti Olga vieraili päivittäistavaramarkkinoilla

Malli Irina Sheik

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Recall, Shake ja Cooper ovat toukokuusta 2015 lähtienvuosi. Tammikuussa 2017 Irina vahvisti, että Bradley oli ehdottanut häntä ja he aikovat naimisiin elokuussa, niin kaunis on aika valmistautua juhlaan ja palata entiseen muotoon harmoniaa.