Irina Sheikin ja Bradley Cooperin lapsen nimi ja sukupuoli

Vaikka vastasyntyneet vanhemmat Irina Sheik ja Bradley Cooper, eilen perehtynyt lapsen syntymäuutinen, hiljenevät, toimittajat eivät ole oppineet vain sukupuolta, vaan heidän vauvansa nimenomaista nimeä ...

Ensimmäiset yksityiskohdat

Irina Sheikin raskaus ei ollut kenellekäänmysteeri paikkakunnallaan, hän kertoi itse esiintyen vuosittaisessa näyttelyssä alusvaatteet tuotemerkin Victoria "s Secret, osoittaa pyöristetty vatsa, mutta lapsen syntymän huippumalli päätti vaieta. tiedotusvälineet sen selville kahden viikon kuluttua synnytyksestä.

Tietoja Irina Shaken raskaudesta tuli esille Victoria39: n Secretin esityksessä

Irina Sheikin raskaudesta tuli tunnettu Victoria's Secret -esityksen aikana

Koska Irina Sheik ja Bradley Cooper eivät ole kiireisiäjakaa iloisen tapahtuman yksityiskohtia, sillä se tekee omituisia sisäpiiriläisiä. Supermalli antoi näyttelijälle tytön, jonka he nimesivät Lea de Sen Shaik Cooperiksi, he vakuuttavasti väittävät.

Lähde lähelle kuuluisuuksia, he ovat täysin tyytyväisiä ja eivät halua jakaa euforiaa ja intiimiä faneille.

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Kävelyllä

Viime viikonloppuna tähtiperhe päivitetyssä kokoonpanossa (rinnalla karavaani) nähtiin rannalla Venetsian rannalla, jota kutsutaan Amerikan Venetsiaksi.

Malli oli pukeutunut vapaaseen mustaan ​​puseroonväri, jonka läpi vatsa oli vielä näkyvissä. Hänen kauniit pitkät hiukset keräsivät nuori äiti huolimattomasta joukosta, ja hänen silmänsä olivat aurinkolasien takana.

31-vuotias malli Irina Sheik

31-vuotias malli Irina Sheik

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Toimittajien katsominen Bradley ja Shake ja kehto otti suojaa paparazziin Jeni's Ice Cream Shopin makeisilta, jossa he olivat aiemmin hankkineet jäätelöä.