Tiedotusvälineissä Irina Sheikin ja Bradley Cooperin tyttären syntymätodistus

Uutiset syntymästä ensimmäisen syntyneen Irina Sheik ja BradleyCooper ei tule etusivulta. Toimittajat, jotka olivat turhautuneita siitä, että pariskunta onnistui pitämään vanhempiaan salaa kahden viikon sisällä, oppivat uusia yksityiskohtia Lei de Seinen, Sheik Cooperin, syntymästä.

Tiedot tytöstä

Eilen lehdistössä oli tietoja siitäIrina Sheik antoi Bradleyn Cooperin ole pojan, kuten monet aiemmin uskoivat, mutta hänen tyttärensä ja tytön epätavallinen ranskalainen nimi ilmestyivät myös. Alkuperäisessä kuulostaa Lea de Seine, joka tarkoittaa "kukkivat nurmikko Seine". Miksi he linkittivät tyttären nimen joen nimeksi Pariisissa, on edelleen mysteeri.

Nykyään länsimaisten tabloidien sisäpiiriläiset saivat jäljennöksen vauvan syntymätodistuksesta, joka antaa vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat julkkiksen jälkeläisiä, syntymäaikaa ja syntymäaikaa.

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Irina Sheik ja Bradley Cooper

Upea paperi

Dokumentin mukaan supermalli tuli ensinäiti ja näyttelijä - isä 21. maaliskuuta. Päivämäärä vahvisti olettamuksen, että Irina piti paparazzi-linssi yhdessä Olgan äidin kanssa päivittäistavarakaupassa kuukauden lopussa eikä enää ollut raskaana.

Irina Sheik 30. maaliskuuta viljelijöiden markkinoilla Los Angeles

Irina Sheik 30. maaliskuuta viljelijöiden markkinoilla Los Angeles

Leia de Sung syntyi klo 7:49 aamulla Los Angelesissa. Irenen syntymä tapahtui elite-lääketieteellisessä keskuksessa Cedars Sinai Medical Center, joka on erittäin suosittu tähtimomien kanssa. Varmenteessa voit varmistaa, että media ei ole väärässä, kun ilmoitetaan tytön nimi ja kaksinkertainen sukunimi.

Irina Sheikin ja Bradley Cooperin tyttären syntymätodistus

Irina Sheikin ja Bradley Cooperin tyttären syntymätodistus

Lein vauvan syntymätodistus

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Lisään, Shake on jo pitkään haaveillut perheen luomisesta ja tuloksestaäiti ainakin kahdelle lapselle, kuten hän sanoi haastatteluissaan, joten voit olla varma siitä, että Irwin ja Bradleyn lisääntyminen on edelleen avointa.

Irina Sheik sunnuntaina

Irina Sheik sunnuntaina

Supermalli Irina Sheik