Tytär Dzhey Lo ja Aleksa Rodrigesa näyttävät sisaret

Jennifer Lopez jaetaan tilaajien kanssaKuva, johon kaksi tyttöä painetaan, ovat niin samanlaisia, että he voisivat olla sisaria. He olivat hänen 9-vuotiaan tyttärensä Emma ja 12-vuotiaan tytär Alex Rodriguez Natasha.

Seitsemän meripeninkulman portaissa

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez, jotkatavata kuukausi ja puoli, päätti asettaa ennätyksen suhteiden kehittämisessä. Laulaja ja baseball-pelaaja viettävät yhdessä ilmaisia ​​minuutteja ja ovat aktiivisesti tutustuneet toisiinsa. Toisena päivänä, rakastajat esittivät tyttärensä, jotka ottivat hyvin hyvin.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Jennifer esitteli Alexin äidilleen

Jennifer esitteli Alexin äidilleen

Kuten kaksi pisaraa vettä

Instagramissa Lopez-tilillä ilmeni tuorekuva kaksi tyttöä, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​ulkonäössä. Jos nuoremman tytön tunnistuksella laulajan fanit eivät olleet ongelmia - hänen tyttärensä Emma, ​​hänen oli täytettävä vanhin.

Tyttäret Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Tyttäret Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Aluksi kukin mielestä se oli jonkinlainenTähtipaja Lopezin sukulaisen, koska tytöt valokuvassa (hieman korjuuikäisiä) ovat samanlaisia, samoin kuin saman vanhemman lapset. Jay Lawin fanit järkytyivät oppia, että toinen tyttö, jolla oli Emma takana, oli Jennifer Alex Rodriguezin poikaystävän, Natasha, tytär, jonka hänen entisen puolisonsa Cynthia Skertis oli antanut hänelle.

Lopez kaksosilla Emma ja Max

Lopez kaksosilla Emma ja Max

Alex Rodriguez ja tyttäret Natasha ja Ella

Alex Rodriguez ja tyttäret Natasha ja Ella

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Lisään, viime viikonloppu laajennettu perheJay Lawin kokoonpanossa Alex Rodriguez ja heidän lapsensa Emma, ​​Max, Natasha ja Ella pitivät Dominikaanisessa tasavallassa, täällä he yhdessä pitivät pääsiäisenä juhlaa. Ystävällinen yhtiö vieraili entisen miehen Jenniferin ja hänen kaksostensa Mark Anthynin isän, joka sujui hyvin Alexin kanssa.

Lovers Dominikaanisessa tasavallassa

Lovers Dominikaanisessa tasavallassa