Ronda Rosie menetti naimisiin Travis Brownin kanssa

Suosituin nainen judoka maailmassa30-vuotias Ronda Rosie, joka ei ole pelkästään urheilija vaan myös näyttelijä, menee alttarille poikaystävänsä 34-vuotias MF Travis Brownin kanssa.

Tarjouksen kädestä ja sydämestä

Pari urheilijoita, Ronda Rosie ja Travis Brown, kahden vuoden romanssin jälkeen, päättivät mennä naimisiin. Hänelle kerrottiin siitä erittäin onnellisesta raskaasta painosta.

Brown kutsui rakastettunsa avioliiton aikanaromanttinen loma Uudessa-Seelannissa, ennen matkaa, valmistelemaan rengas, jolla on voimakas timantti. Travisin mukaan pitkään hän ei uskaltanut tehdä tunnustusta, kirjoittamalla juhlallisen puheen, mutta kun hän näki upean maiseman vesiputouksen lähellä, hän tajusi, että tämä on paikka. Yhdellä polvella, sulhanen pyysi Rhondaa tulemaan vaimoksi ja hänen lapsensa äidille.

Travis Brown

Travis Brown

Rosie vahvisti, että hän oli morsian,että he eivät vedä voitolla. Unelmissaan hiljainen, perheystävällinen häät ilman tarpeettomia koristeita, minkä jälkeen hän yksinkertaisesti menemään ravintolaan juhlistamaan tapahtumaa läheistensa kanssa.

Ronda Rosie

Ronda Rosie

Makea pari

Toisena päivänä Rosie ja Brown, jotka lensivät kotiin,osui paparazzi-linssiin. Kyyvetyt hehkuivat onnesta. Rodna, pukeutunut lentävän pitkä mekko polka-pisteitä, joilla oli suuria leikkauksia sivuilla kengät stilettos, oli hyvin naisellinen.

Hän ylpeänä näytti platinan ja timanttien rengas, joka hohtaisi vasemmalle käsivarrelleen.

Ronda Rosey ja Travis Brown

Ronda Rosey ja Travis Brown

Ronda Rosie

katso myös
  • Instagramissa rikkaiden ja kuuluisien malleiden arkipäivät
  • Ben Affleck myönsi, että hän oli hoitanut alkoholiriippuvuuden hoidon
  • Kuinka vanha Arnold Schwarzenegger?

Lisää, kahden viimeisen häviön jälkeenentinen UFC-mestari ja pronssi -mitalisti Pekingin olympialaisissa judo otti tauon hänen urheilun uran ja tuli aktiivisempi toimimaan. Yleisö näki sen maalauksissa "The Expendables 3", "Fast and Furious 7", sarjan "The Blind Spot".

Ronda NBC-kanavan rikollisesta draamasta "The Blind Spot"

Ronda NBC-kanavan rikollisesta draamasta "The Blind Spot"

Ronda UFC-mestaruusvyöllä

Ronda UFC-mestaruusvyöllä